BAYRAMDAN BERİ YEŞİLLENDİRİLEMEDİ

278

Kütahya Belediyesi Hizmet Binası bahçesinin Ramazan Çadırından etkisiyle zarar gören çimleri, hala yeşillendirilmedi. Belediye bahçesi özellikle yaz aylarında bir sosyal aktivite yeri olarak kullanan vatandaşlar çimenlerin bir an önce eski haline kavuşmasını istedi.

Kütahya Belediyesi Hizmet Binasının bahçesi uzun zamandır Kütahyalı vatandaşlar için bir buluşma noktası olmasının ötesinde yeşil alan olarak hizmet veriyor. Özellikle gençlerin rağbet gösterdiği çimenlik alanda arkadaş buluşmaları, dinlenme noktası olarak kullanılıyor.

ÇADIRIN İZİ HALA DURUYOR

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte hareketli günlerine dönmesi beklenen yeşil alanda Ramazan ayında da Büyük Ramazan Eğlencesi Çadırı kurulmuştu. 30 gün boyunca kurulu olan çadırın toplanmasıyla Belediye Bahçesinin çimlerin sarardığı görüldü. Çadırın ağırlığı ile ezilen çimler yer yer toprak görünmesi ile Ramazan Bayramından beri aynı şekilde duruyor.

YAZ GELMEDEN DÜZELMELİ

Vatandaşlar, zarar gören bahçenin aradan geçen süreye rağmen neden eski haline neden kavuşmadığını merak ediyor. Çimenlerin yeniden eski görünümüne kavuşması için çalışma yapılıp yapılmadığı merak konuşu olurken vatandaşlar, Belediye bahçesinde vakit geçirmenin kendilerine bir sosyal aktivite imkanı tanıdığını ve yaz gelmeden çimenlerin eski haline kavuşmasını istedi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *