TÜM RENKLERİ UNUT! MAVİ-LACİVERT İLE BAŞARACAĞIZ

223

Play-Off 3. Tur ilk maçı öncesi tüm şehirden, Beldiye Kütahyaspor’a inanmalarını isteyen Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, “Maç günü tüm renkleri unut! Kalbimizde Mavi-Lacivert Sevda ile başaracağız. Unutma! Şehir bizim, takım bizim!” ifadelerini kullandı.

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, TFF 3. Lig Play-Off 3. Tur ilk maçı öncesi tüm şehri, şehrinin takımına destek olmaya çağırdı.

‘HAYALİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ’

Yönetim, teknik ekibip ve futbolcuların Belediye Kütahyaspor’a inandığını ve güvendiğini belirten Altınkaya, “Şehrimizdeki herkesin de takımımıza inanmasını istiyoruz. O kupayı şehrimize getirmek için birlik olma zamanı. Valimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, komutanlarımızla, emniyet müdürümüzle, ticaret odamızın başkanı, yönetimi ve üyeleriyle, iş adamlarımızla ve esnaflarımızla, tüm siyasi partilerimizin il başkanlarıyla ve gönüldaşlarıyla, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve üyeleriyle, tüm hemşehrilerimizle bu şehrin hayalini gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ŞEHİR BİZİM, TAKIM BİZİM!’

Tüm şehri 15 Mayıs Çarşamba günü 16.00’da Dumlupınar Stadyumu’nda kardeş ve dost kulüp Erbaaspor ile oynanacak maçta Mavi Şimşek’i yalnız bırakmamaya çağıran Altınkaya, şu ifadeleri kullandı: “Maç günü tüm renkleri unut! Kalbimizde Mavi-Lacivert Sevda ile başaracağız. Unutma! Şehir bizim, takım bizim!




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *