KÜTAHYA KARATESİ HER GEÇEN YIL BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR: İL TURNUVASINA TARİHİ KATILIM!

220

19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kütahya Yeni Spor Salonunda düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karate İl Turnuvasında 4 kulüpten 140 sporcu katılım gösterdi.

Kütahya Karate İl Temsilciğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kütahya Yeni Spor Salonunda düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karate İl Turnuvası, tarihi katılımla gerçekleşti.

4 KULÜPTEN 140 SPORCU KATILDI

Turnuvaya, Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Anka Spor Kulübü ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü olmak üzere 4 kulüpten 140 sporcu katılım gösterdi.

Minik, yıldız, ümit, genç ve büyükler olmak üzere 7-20 yaş aralığında kendi kategorilerinde sporcular mücadele etti. Sporcular, kendi yaş aralıklarında, Kata ve Kumite disiplinleri olmak üzere toplamda 50 farklı kategoride yarışmak için tatamiye çıktılar. Turnuvada bölge, milli ve uluslar arası düzeyde toplamda 7 hakem görev aldı. Son 6 yılda, ulusal ve uluslar arası düzeyde tarihi başarılar elde eden Kütahya Karatesi her geçen yıl büyümeye devam ediyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *