YILLARIN HASRETİ SONA ERDİ: DUMLU’DA TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI

221

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Merkür Jet Erbaaspor ile oynanan maçta takıma yıllar sonra ilk kez Dumlupınar Stadyumu tribünlerinden destek verdi. Güral’ın Mavi Şimşek’i tribünde desteklemesini takımın geleceği adına büyük bir umudun doğuşu olarak yorumladı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’A

TRİBÜNDE DESTEK OLDU

Belediye Kütahyaspor’un Dumlupınar Stadı’nda Merkür Jet Erbaaspor ile oynadığı TFF 3. Lig Play-Off 3. Tur ilk maçında bir hasret sona erdi. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral yıllar sonra Belediye Kütahyaspora destek için Dumlupınar Stadına geldi.

Maç öncesi takımla akşam yemeğinde bir araya gelen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, başarı dileklerinde bulunmuştu. Çarşamba günü oynanan maç öncesinde stadın önünde taraftar grupları tarafından karşılanan Güral’a Belediye Kütahyaspor atkısı hediye edildi.

Kütahya protokolünün de tam kadro stadyumda olduğu maçı tribünden izleyen Erkan Güral’a taraftar, büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. “Erkan Güral” tezahüratında bulunan taraftar, 2-1 kazanılan maçın ardından takımla fotoğraf çektirdi.

‘TOKAT’TA KAZANARAK

TURU GEÇECEĞİZ’

Belediye Kütahyaspor’un kazandığı galibiyetten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erkan Güral, “Artık turu Tokat’a bıraktık orada da kazanarak turu geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erkan Güral’ın yıllar sonra Dumlupınar Stadyumun gelmesi şehirde büyük bir heyecan yaratırken geçmişte var olduğu dile getirilen küslükler de böylece son buldu. Taraftar, Erkan Güral’ın Mavi Şimşek’i tribünde desteklemesini takımın geleceği adına büyük bir umudun doğuşu olarak yorumladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *