KÜTBO’DAN TAGEM GENEL MÜDÜRÜ M.ALTUĞ ATALAY’A ZİYARET: İŞBİRLİKLERİNİN ÖNÜ AÇILACAK

381

KÜTBO Yönetiminin Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Ekonomi ve Politika Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay’a ziyaretinde tarım sektörü ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak iş birliklerinin önünü açacak konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve beraberindeki heyet, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Ekonomi ve Politika Genel Müdürlüğüne (TAGEM) atanan Dr. Mustafa Altuğ Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Okumuş, Meclis Üyeleri Nüfide Erdurgut ve Mustafa Şentürk ile Genel Sekreter Yasemin Yol da yer aldı.

Heyet, Atalay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Borsa çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aktarımında bulundu. Atalay da KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve heyetin nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Tarım sektörü ve bölgesel ekonomisine katkı sağlayacak iş birliklerinin önünü açacak konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *