‘GİRİŞİMCİLİK CESARET SABIR VE İSTER’

530

KUTSO Girişimcilik Söyleşileri kapsamında Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine seslenen TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi ve Kütahya ADS Şeker Firma Sahibi Ayşe Sülün Ziypak, Girişimciliğin cesaret, sabır ve yenilikçilik gerektirdiğini vurguladı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yürütülen “Girişimcilik Projesi” kapsamında, Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere yönelik “KUTSO Girişimcilik Söyleşileri” düzenlendi. Etkinlikte, rol model kadın girişimci TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi ve Kütahya ADS Şeker Firma Sahibi Ayşe Sülün Ziypak, girişimcilik konusundaki deneyimlerini ve başarı hikayesini paylaştı.

‘HEDEFLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN’

Söyleşide öğrencilere kendi girişimcilik serüvenini anlatarak, iş dünyasında karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştığını aktaran Ayşe Sülün Ziypak,Girişimciliğin cesaret, sabır ve yenilikçilik gerektirdiğini vurgulayarak öğrencilere hedeflerinden vazgeçmemeleri ve sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri gerektiği mesajını verdi. Söyleşi boyunca öğrencilerin girişimcilik hakkında merak ettiği soruları yanıtlayan Ziypak, genç girişimcilere yönelik önemli ipuçları ve tavsiyelerde bulundu.

KUTSO’nun “Girişimcilik Projesi” kapsamında öğrencilerin girişimcilik konusunda motivasyonlarını artırmayı ve ilham kaynağı almalarını amaçlayan etkinlik, yoğun ilgi gördü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *