İMO KÜTAHYA’DA “AYDIN” DÖNEMİ

243

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Kütahya Temsilciliği seçimlerinde ipi İnşaat Mühendisi Emirhan Aydın göğüsledi.

292 ÜYE OY KULLANDI

Alipaşa Mahallesi Uygun Sokak’ta bulunan Temsilcilik binasında başlayan seçimlerde Bursa Şubeye kayıtlı Kütahyalı 483 İnşaat Mühendisinin 292’si oy kullandı.

Emirhan Aydın’ın başını çektiği mavi liste ile Ahmet Şahin Özgören’in başkanlığı için yarışan beyaz liste olmak üzere seçimlerde iki liste yarıştı.

DİVAN’A “BURSA” BAŞKANLIK YAPTI

Seçim Divan Başkanlığını ise Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Olgun ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Özbek yaptı.

Yapılan oy sayımından sonra mavi listenin başkanı Emirhan Aydın 164 oy alırken rakibi Özgören ise 128 üyenin oyunu aldı.

“HİÇ KİMSE KAYBETMEDİ, ŞEHRİN MÜHENDİSLERİ KAZANDI”

Seçimler İnşaat mühendisleri camiasına hayırlı olmasını dileyen çiçeği burnundaki yeni Temsilci Emirhan Aydın, seçimleri kimsenin kaybetmediğini Kütahya’nın inşaat mühendislerinin hep birlikte kazandığını dile getirdi. İl Temsilcisi Aydın, “Omuz omuza mücadele verdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte şehrin mühendisleri bu seçimi kazanmıştır. Biz de kaybetmek olmaz tam aksine hep birlikte kazanmak olur çünkü biz gücümüzü birlik ve beraberlikten alıyoruz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi bir önceki dönemde olduğu gibi büyüterek devam ettireceğimize yürekten inanıyorum. Ayrıca bu süreç özelinde benim her daim yanımda olan eşim ve ekip arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *