12 ÖĞRENCİ AVRUPA’DA STAJ YAPTI

193

‘Engelsiz Staj Engelsiz Hayat’ Projesi Kapsamında Almanya’nın Recklinghausen ve Avusturya’nın Viyana şehrinde staj yapan 12 özel öğrenci staj deneyimlerini Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e anlattı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Erasmus + Kısa Süreli Öğrencilerin Mesleki Hareketliliği kapsamında ‘Engelsiz Staj engelsiz hayat’ projesi ile Almanya’nın Recklinghausen ve Avusturya’nın Viyana şehrinde 21 gün staj gören Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri Millî Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile bir araya gelen öğrenciler, proje hakkında ve yurt dışında gerçekleştirilen staj hakkında bilgi verdi. Başyiğit, öğrencileri staj eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamladıkları için tebrik etti, onlara kitap hediye etti.

OĞU İLK KEZ KÜTAHYA’DAN ÇIKTI

Yürütücülüğünü Okul Müdürü Mehtap Kınalıbaş’ın yaptığı, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Erasmus + Kısa Süreli Öğrencilerin Mesleki Hareketliliği” kapsamında ‘Engelsiz Staj Engelsiz Hayat’ projesi ile Bahattin Çini Özel Eğitim Meslek Okulu Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 12 özel öğrenci, 6 refakatçi öğretmen eşliğinde Almanya’nın Recklinghausen ve Avusturya’nın Viyana şehrinde 21 gün yiyecek içecek hizmetleri işletmelerinde staj yaptılar. Çoğu ilk defa Kütahya sınırları dışına çıkan öğrenciler sosyal anlamda ciddi kazanımlar elde edip unutulmaz deneyim yaşadılar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *