VALİ MUSA IŞIN CEMİYET BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ: ORGANİZASYON BEĞENİ TOPLADI

184

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Olağan Genel Kurulu sonrası 81 ilden Gazeteciler Cemiyeti Başkanları kahvaltı programında ağırlandı. Şehrin misafirperverliğini bir kez daha hissettiklerini belirten gazeteciler, 100’den fazla sitede Kütahya’yı manşetlere taşıdı.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Olağan Genel Kurulu, Kütahya’da gerçekleştirildi. Genel Kurulun ardından Kütahya Valisi Musa Işın ev sahipliğimde kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi. Mülayimoğulları Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Valisi Musa Işın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu, 81 ilden Gazeteciler Cemiyeti Başkanları katıldı.

BAŞKANLARA KİTABINI HEDİYE ETTİ

Ağrı’daki valilik görevi sırasında 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun üyeleri ile birlikte yaşadıklarını ifade eden Kütahya Valisi Musa Işın, o günden   bugüne süren dostluğun Kütahya’da perçinlendiğini ifade etti. TGK Olağan Genel Kurulunun Kütahya’da gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Işın, gazetecilere kendi yazdığı “Kürtlerin PKK ile İmtihanı” kitabını imzalayarak hediye etti.

TGK Başkanı Nuri Kolaylı’nın yeniden başkanlığa, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’ın, TGK Onur Kurulu Üyeliğine seçildiği Olağan Genel Kurulun ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Kütahya’da kaldıkları üç gün boyunca şehrin misafirperverliğini bir kez daha hissettiklerini belirtti. Kütahya’dan memnuniyetle ayrıldıklarını ifade eden başkanlar, memleketlerine dönerken organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

KÜTAHYA ADINA ÖNEMLİ ORGANİZASYON

TGK Olağan Genel Kurulu toplantısının Kütahya’da gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını ifade eden Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya adına önemli bir organizasyonun gerçekleştirildiğini belirtti. Programa Kütahya Valisi Musa Işın’ın ev sahipliğini yaptığı ifade eden Sağlam, “Başta Sayın Valimiz Musa Işın olmak üzere, Valilik görevlilerimize, bizlere araç desteği sağlayan Kütahya Belediyemize ve İl Genel Meclis Başkanı Sayın Muammer Özcura önderliğinde İl Özel İdaremize, Genel kurulumuz için kapılarını açan Dumlupınar üniversitemize, yine kapılarını açan ve en iyi şekilde ev sahipliği yapan ilimizin değerli markaları Keramika Seramik, Tulü Porselen ve Güral Porselen’e, teşekkür ederiz. Bizler Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olarak Kütahya adına yapılan her türlü çalışmada var olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

KÜTAHYA MANŞETLERE TAŞINDI

Öte yandan Türkiye’nin dört bir yanından Kütahya’ya gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyeleri, haberlerinde Kütahya’yı yazdı. Yüzden fazla haber sitesi ve gazete Kütahya haberlere konu oldu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *