VEKİL ERBAŞ VE ÇİNİGAZ, SORUNA EL ATTI

438

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinin kronik sorunlarından birisi haline gelen ve vatandaşta karamsarlığa sebebiyet veren sorun iş birliğiyle son bulacak. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş doğalgaz dağıtım projesinin sözünü verdi.

Doğalgaz altyapı çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı kapsamında MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Çinigaz Doğalgaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Rasim Akdoğan ve Çinigaz Doğalgaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Muammer Ay, Altıntaş Belediye Başkanı Hikmet Tunç’u makamında ziyaret ettiler.

2025’DE İLK KAZMA VURULUYOR

Düzenlenen toplantıda doğalgaz hat güzergahı ve ilçe içindeki hatların projeleri tekrar gözden geçirilerek mutabakat sağlandı. Ayrıca doğalgaz talep toplama işlemlerine başlanmış olup, gelecek yıl içerisinde de doğalgaz hatlarının döşenmesi işine başlanılacak.

“VEKİLİMİZLE BİRLİKTE SÖZÜMÜZÜ ALDIK”

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Belediye Başkanı Hikmet Tunç, “Altıntaş’ımız için şehir içi doğalgaz dağıtım projesi çalışmalarımız kapsamında talep dilekçelerini toplanmaya başladık.  Vatandaşlarımızın Belediyemize gelerek talep dilekçelerini vermelerini önemle rica ederim. Doğalgaz konusunda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Çinigaz A.Ş Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Rasim Akdoğan’dan doğalgaz dağıtım projemizin sözünü aldık” dedi.

HİKMET BAŞKANI YALNIZ BIRAKMADILAR

Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altıntaş İlçe Başkanı Ramazan Yurt, İl Genel Meclisi Üyesi Ömür Eldiven, Belediye Meclis Üyeleri Ali Kalkan, Üzeyir Kayar, Adem Yakacı, Barış Mavi, Altıntaş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ve Altıntaş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nadir Ertaş ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar eşlik ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *