TDMMB KÜTAHYA AKSAKALLAR BERATI PROGRAMINA KATILDI

209

ÖNEMLİ PROJELER

DEĞERLENDİRİLDİ

TDMMB Kütahya Şubesi olarak katıldıkları Aksakallar Beratı Takdimleri ve Türk Dünyasında Kıta Bağlantıları & Zengezur Koridorunun Önemi programında projelerine dair istişare fırsatı bulduklarını belirten Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kütahya Şube Başkanı Abdurrahman Yıldız, emeği geçenlere teşekkür etti.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TDMMB) Kütahya Şubesi Ankara’daki TDMMB Aksakallar Beratı Takdimleri ve “Türk Dünyasında Kıta Bağlantıları & Zengezur Koridorunun Önemi” Programına katıldı.

Programa, TDMMB Genel Başkanı Dr. İlyas Demirci, TDT Aksakallısı Son Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldi, Geçmiş Dönem Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turan, Geçmiş Dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, MHP Genel Başkan Yard. Prof.Dr İlyas Topsakal, Çevre Şehircilik Eski Bakan Yard. Mücahit Demirtaş, Büyük elçiler & Müşteşarlar, TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt,  Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ve beraberindeki Genel Müdür, Daire Başkanları katıldı.

Programın kendileri için çok özel ve anlamlı olduğunu ifade eden Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kütahya Şube Başkanı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Abdurrahman Yıldız, programı hazırlayan Genel Başkan Dr. İlyas Demirci, TDMMB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Programda birçok gelecekte hayata geçirilmesi planlanan birçok projeye dair istişarelerde bulunduklarını ifade eden Abdurrahman Yıldız, çok önem verdikleri ve netleşmesi için sabırsızlandıkları bir projeyi Kültür Bakanlığı ve Külliye görüşme olanağı bulduklarını belirtti.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *