BOĞAZİÇİ ŞEHİR KOLEJİ GELECEĞE YÖN VERMEYE DEVAM EDECEK

189

İKİ KAMPÜSTE

EĞİTİM VERİLECEK

31 yıldır Kütahya’nın eğitim alanında öncü okulu Boğaziçi Şehir Koleji 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında kapasitesini büyüterek iki kampüsle hizmet vermeye devam edecek. 

DOSTLAR KOLEJİ BİNASI REVİZE EDİLYOR

Boğaziçi Şehir Koleji Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul kademeleri için mevcut Dostlar Koleji binası revize edilip; kapalı spor salonu, konferans salonu ve atölyeler eklenerek Boğaziçi Şehir Koleji Batı Kampüsü olarak hizmet vereceğine değinilerek inşa edilecek sosyal donatılar ile okulun, öğrencileri başarıya taşıyacak nitelikli eğitim vermeye devam edeceği belirtildi.

LİSE KADEMESİ DOĞU KAMPÜSÜNE TAŞINACAK

Anadolu ve Fen Lisesi kademelerinin ise mevcut Final Okulları binasında Boğaziçi Şehir Koleji Doğu Kampüsü olarak hizmet vereceğine dikkat çekilene açıklamada; “Boğaziçi Şehir Koleji gücünü tecrübeli öğretmenlerinden almaktadır. Lise öğrencileri İngiltere, Almanya, İtalya, Polonya ve Macaristan gibi Avrupa ülkelerinde üniversite okuyabilmeleri için akredite edilmiş eğitim ihtiyaçlarını da müfredatına ekleyerek, yurt dışındaki üniversitelere başvuru yapmak isteyen öğrencilere hem danışmanlık hem de eğitim çalışmalarında destek verecektir. Alanında uzman Türk ve Yabancı İngilizce öğretmenleri ile TOEFL-IELTS-TELC gibi akademik sınavlara öğrencileri henüz lise sıralarında hazırlayarak fark yaratmayı hedeflemektedir”ifadelerine yer verildi.

31 YILDIR ŞEHRİN ÖNCÜSÜ

Her iki kampüs de eğitim hayatına Boğaziçi Şehir Koleji adı ve kalitesiyle devam edeceğine vurgu yapılırken akademik, sosyal ve sportif alanda 31 yıldır şehrin öncüsü olan okulun binlerce mezunundan aldığı güçle, daha da büyüyerek Doğu ve Batı kampüsleri ile geleceğin teminatı olan gençleri yetiştirmeye,  ülkemizin aydınlık yüzlerini hayata kazandırmaya ve geleceğin ışığında yürümeye büyük bir gururla devam edeceğine dikkat çekildi.

BOĞAZİÇİ ŞEHİR KOLEJİ YÖNETİM KURULU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *