KÜTAHYASPOR’DAKONGRE BİLMECESİ

292

Belediye Kütahyaspor’da kongre için sayılı günler kalırken nasıl bir yol izleneceği büyük bir merakla bekleniyor.

Belediye Kütahyaspor sezonu play-off hattında kapatırken önce Silivrispor’u ardından ise Kuşadasıspor kulübünü eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı.Yarı final ilk maçında rakının 2-1 mağlup eden ancak rövanş maçında rakibine maçın normal süresi 1-0 biten karşılaşmada penaltılarla mağlup olan Belediye Kütahyaspor sezonu kapattı.

23 SPORCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Belediye Kütahyaspor’da 23 sporcunun sözleşmeleri sona ererken bazı futbolcular veda mesajı yayınlayarak yeni dönemde olmayacaklarını açıklamış oldular. Bu sporcuların başında Can Muhammed Vural yer alırken bundan sonra ki süreçte kimlerle masaya oturulacak ise merak konusu oldu. Yine teknik adam konusu da kongre sonrasında gündeme gelecek.

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Sezonun tamamlanması ile birlikte Belediye Kütahyaspor yönetimi kongre sürecini başlattı. Olağanüstü kongre kararı alınırken ilk toplantı 7 Haziran’da gerçekleştirilecek. Bu kongrede tüzük değişikliği olması ise kafaları karıştırdı.

YÖNETİM NASIL OLUŞACAK

Belediye Kütahyaspor’da kongre sürecinde çeşitli söylentiler yer alıyor. Bazı iddialara göre Belediye ibaresinin kaldırılacağı ve artık Belediyenin takıma sadece dışarıdan destek olacağı konuşuluyor.Ancak taraftar sitelerinde yer alan son verilere göre Başkan Kahveci’nin takıma tam destek olacağı ve bir grup iş adamının güçlü bir yönetimle kongrede aday olacağı ifade ediliyor.Kongre öncesi kesin bir açıklama bulunmazken bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *