‘MECLİSTE UZLAŞMA İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’

203

İl Genel Meclisinin çok partili yapıya rağmen uzlaşma ile çalıştığını ifade eden CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ali Soycan, “İlk günden beri maddeleri oy birliği ile geçiriyoruz.”dedi. Soycan parti grubu olarak vatandaşın refahını sağlayacak her projenin yanında olacaklarını belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Üyesi Ali Soycan, yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisinde oluşan çok partili yapıya rağmen bir konsensüs sağlandığını açıkladı.

‘MADDELER OY BİRLİĞİ İLE GEÇİYOR’

İl Genel Meclisindeki CHP’li üyelerin kendisini grup sözcüsü seçtiğini ifade eden Ali Soycan, şu an İl Genel Meclisi çalışmalarının tam bir uyum içinde sürdürüldüğüne değinerek “İlk günden beri öncesinde istişareler yaparak maddeleri oy birliği ile geçiriyoruz. Şimdilik güzel gidiyoruz, uyumlu çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘YALNIZCA İSRAFA KARŞIYIZ’

İlk toplantıda söz “Allah sağlık verirse 5 yıl çalışma zorundayız. Gelin kol kola girelim kütahya’da milletin refahı için ne gerekiyorsa yapalım.” Dediğini belirten Soycan, Kütahya’nın refahını artıracak, milletin menfaatine her projede siyasi kaygı gütmeden, siyasi rant peşinden koşmadan yanında yer alacaklarını vurguladı. Ancak israfa yönelik olan tüm projelere de karşı olacaklarının altını çizen Soycan, bunun da sebebini anlatacaklarını asıl tasarrufun ise bu şekilde sağlanacağını belirtti.

‘KÖY KÖY DOLAŞIYORUZ’

Kendi grubu adına siyasi rant peşinde koşmayacağına söz verdiklerine değinen Soycan, “Dört yıl kol kola çalışalım. Beşinci yıl devam edecekler yine mücadelesini versin.” Şeklinde konuştu. 31 Mart’tan sonra köy köy hane hane dolaştıklarını dile getiren Soycan, “Önemli olan hizmet etmek bir şeyler yapmak bizi bu makama layık görenleri mahcup etmemek. Bize bir şikayet iletildiğinde çözümü için elimizden geleni yaparız.” Dedi.

‘SUYU OLMAYAN KÖY VAR’

Hazır il genel meclisinde bir konsensüs oluşmuş vaziyetteyken Kütahya’nın ihtiyaçları için kol kola hizmet edebileceklerini dile getiren Soycan, önceki yıllarda çok güzel işlere imza atıldığını ancak hala cenaze yıkama yeri olmayan, suyu olmayan köy, yoluna mıcır dökülmemiş çok yer olduğunu vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *