BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA BAŞKAN ALTINKAYA DÖNEMİ DEVAM EDİYOR ‘ÖNCE BU ŞEHİRDE ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

175

Belediye Kütahyaspor Olağanüstü Genel Kurulunda mevcut başkan Osman Altınkaya oy birliğiyle yeni başkan seçildi. Şehir tek yürek olduğunda yeni zaferlerin geleceğine dair inancını paylaşan Altınkaya, “Önümüzdeki yıl hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ama bizim amacımız önce şehirde şampiyon olmak” dedi.

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı; Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz, siyasi parti il başkanları, meclis üyeleri, delege üyeleri ve taraftarların katılımıyla Kütahya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi

GELİR GİDER FARKI -9 MİLYON 595 BİN 215 TL

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda önceki dönem yönetim kurulu, gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu delegeler tarafından ibra edildi. Kulübün 37 milyon 866 bin 709 TL geliri bulunan kulübün 47 milyon 461 bin 924 TL gideri olduğu, gelir gider farkının -9 milyon 595 bin 215 TL olduğu kamuoyuna duyuruldu. Kulübün borcu ise 15 milyon 12 bin bin 800 TL olarak açıklandı. Toplantıda Belediye Kütahyaspor futbol Kulübü Yönetim Kuruluna ihalelere girme, kiralama konusunda borçlanma yetkisi verildi.

Belediye Kütahyaspor’un üst liglere çıkma hedefinin bu sezonda gerçek olmasını dileyen Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak yalnızca Belediye Kütahyaspor’a değil tüm kulüplere desteğin süreceğini belirtti.

‘SEÇİM DÖNEMİNDEKİ TÜM SÖZLERİM GEÇERLİ’

Belediye Kütahyaspor’un her daim yanında olacaklarını belirterek sözlerine başlayan Beldiye Başkanı Eyip Kahveci, “Kulübümüzün daha üst liglere taşımak ve başarılarını sürdürmek için yeni projelere ihtiyacı olduğu açıktır. Biz Kütahya Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteğe devam edeceğiz.” Dedi. Belediye Kütahyaspor’un seçim döneminde özellikle üzerinde durdukları konuların başında geldiğine değinen Kahveci, o dönemde açıkladıkları bütün sözlerin arkasında olduklarını vurguladı. Ar-Ge biriminden, taraftar lokaline, Ilıca ve Yoncalı tesislerinden altyapı tesislerine, Kütahyaspor Store’dan Zafer Kupası’na bütün sözleri zamanla hayata geçireceklerini söyleyen Kahveci, yeni yönetimin güzel işlere imza atacağından hiçbir şüphe duymadığını belirtti.

BAŞKAN KAHVECİ’DEN 30 MİLYON DESTEK MÜJDESİ

Belediye, Kütahyaspor’dan çekilecek gibi farklı iddiaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Kahveci, “Bu şehir de takım da hepimizin. Belediyenin iki iştiraki Simpaş ve Personel Güvenlik AŞ geçen yıl 15 milyon TL’lik katkı sağladı. Kütahya Belediyesi olarak bu sene 30 milyon TL nakdi destek vereceğiz. Zarar eden iştiraklerimiz olmasına rağmen sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar belediyede kalıp belediyenin iştiraklerini nasıl karlılığa geçireceğimiz üzerine çalışıyoruz. Güçlü bir belediye Kütahyaspor için gece gündüz çalışacağız. Hayalimiz şampiyon olarak üst liglerde yerimizi almak.” İfadelerini kullandı.

Tek listeyle seçime giren Osman Altınkaya, delegelerin oy birliğiyle Belediye Kütahyaspor’un yeni başkanı seçildi. Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya, “Bu kulübü bu noktaya getiren bir önceki dönem Belediye Başkanımız Alim Işık’a, Abdullah Başkanıma ve o dönemki yönetime çok teşekkür ediyorum. Tanıştığımız ilk günden beri bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her sıkıştığımızda gece saat 2’lere kadar bizimle belediyede bu konu üzerinde istişarede bulunan ve ertesi gün de çözüm bulan çok değerli Başkanım Eyüp Kahveci’ye teşekkür etmek istiyorum. Biz Play-Off da şunu gördük. Eğer istersek, şehir olmayı başarabilirsek, takım bizim şehir bizim mantığına uyabilirsek, biz çok rahat 2. Lig’e, hatta daha sonra sırayla üst liglere çıkabiliriz. Bunu tüm şehre gösterdik. Özellikle bu sene bu takım tahmin ediyorum, son beş yılın en düşük bütçesiyle kurulmuştu. En büyük başarıyı bu sene yakaladık.” Şeklinde konuştu.

‘RENKLERİMİZİ BIRAKIP

MAVİ LACİVERT OLALIM’

Kütahyaspor’u marka haline getirmek için altyapıyı, amatör kulüpleri marka haline getirmek zorunda olduklarını vurgulayan Altınkaya, “Biz bunu başarırsak takımda oynayacak Kütahyalı kardeşlerimizle daha güçlü oluruz. Önümüzdeki yıl hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ama bizim amacımız önce şehirde şampiyon olmak. Farklı partilerden farklı mesleklerde kardeşlerimiz burada burada demek ki biz konu Kütahyaspor olduğunda bu salona, o stada dışardaki tüm renkleri bırakıp tek renk gidiyoruz. Siz bana tek yürek olma sözü verirseniz ben de bu takımı en iyi yerlere getirmenin sözünü veriyorum. Sizlerden tek ricam bütün şehir abi kardeş olalım. Biz bu işin hakkından ancak böyle geliriz.” Dedi.

Osman Altınkaya başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Ferhat Tak, Serkan Muştuer, Salih Muştuer, Sefa Garipözer, Mustafa Sarıkaya, İhsan Gündüz, İbrahim Öztürk, İbrahim Aydın, Halit Sayman, Uğur Kırdar, Osman Ertan, Sefa Ar, Emin Acar, Kerem Sülün, Zübeyir Kocadağ, Eşref Diker, Ahmet Tekdemir, Buğra Çetin, Gökhan Akarsu, Umut Yaşar, Batuhan Sabalı, Ömer Kaçan, Yavuz Kabadayı, Ali Yıldız, Sefa Özdemir, Hidayet Ören, Erol Arlı, Mehmet Yazıcı, Mehmet Türker’den oluştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *