VAKFİYELERDEKİ HAYIR ŞARTLARI YERİNE GETİRİLİYOR

112

ÇOCUKLARA HEDİYE DAĞITILDI

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından vakfiyelerde yer alan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklara hediye dağıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından vakfiyelerde yer alan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacıyla Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Valilik önünde, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara, bisiklet, tablet, bilgisayar, top ve hediye çeki dağıtılırken programa katılan 2 bin kişiye de dondurma ikram edildi.

KÜTAHYA’DA VAKFİYELERDEKİ HAYIR ŞARTLARI YERİNE GETİRİLİYOR (İBRAHİM ŞEN/KÜTAHYA-İHA) Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından vakfiyelerde yer alan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklara hediye dağıtıldı.

FAALİYETLERE DEVAM EDİLECEK

Etkinliğe Kütahya Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ve hediye dağıtılan çocuklar ile aileleri katıldı. 6 Mayısta Vakıflar Haftasını kutlamaya başladıklarını söyleyen Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Bu faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, “Vakfiyelerde yazıp uygulaması yapılmayan ne kadar şart varsa bunları uygulamayı genel müdürlüğümüz başlattı, biz de imkanımız dahilinde olan uygulamaları yapmaya çalışıyoruz” dedi.

(İHA)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *