YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

163

Yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basılan Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu toplantısında komisyonlarda görevlendirilen isimler belli oldu. As Başkanlıkta Ferhat Tak, Başkan Vekilliğinde Ahmet Tekdemir, Osman Ertan ve Serkan Muştuer görevlendirildi.

12 Haziran 2024 tarihinde yapılan Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımlarını gerçekleştirildi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlanılan toplantıda yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile oluşturulan komisyonlar ile kurumsal bir yapıyı kurmak için ilk adım atıldı.

Yönetim Komisyonları Başkan Osman Altınkaya, As Başkan Ferhat Tak, Başkan Vekili Ahmet Tekdemir, Başkan Vekili Osman Ertan, Başkan Vekili Serkan Muştuer, Başkan Yard. Sefa Garipözer, Başkan Yard. Ali Yıldız’dan oluştu.

Mali İşler Komisyonu Sefa Ar, Batuhan Sabanlı, Mehmet Yazıcı, Ferhat Tak, Zübeyr Kocadağ, Hidayet Ören, Eşref Diker, Emin Acar’dan oluştu. İnsan Kaynakları Komisyonuna Ferhat Tak, Ahmet Tekdemir, Eşref Diker, Mustafa Oğulbeyli, Mehmet Türker, Süleyman Maltaş görevlendirildi.

Sağlık Kurulu Komisyonunda Buğra Han Çetin yer aldı. Transfer Komitesi ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Tekdemir, İhsan Gündüz, Ömer Kaçan, Sefa Garipözer, Salih Muştuer, Ali Yıldız, Emin Acar, İbrahim Aydın Alt Yapı Komisyonunda Erol Arlı, İbrahim Öztürk,  İbrahim Aydın, Ömer Kaçan, Sefa Garipözer, İhsan Gündüz, Alper Sezer yer aldı.

Lojistik ve Kamp Komisyonunda Yavuz Kabadayı, Salih Muştuer, Halit Sayman Erol Arlı Hukuk İşleri’nde Kerem Sülün Basın Sözcüsü Genel Koordinatörlüğünde İbrahim Öztürk bulunuyor. Reklam ve Sponsorluk Komisyonu ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Sarıkaya, Sefa Özdemir, Halit Sayman, Eşref Diker, Erol Arlı, Kerem Sülün, Emin Acar, Süleyman Maltaş, Alper Sezer. Taraftar Sorumlusu olarak Gökhan Akarsu ve Umut Yaşar görevlendirildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *