BAŞKAN KAHVECİ İKRAMİYELER HAKKINDA KONUŞTU ‘SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ’

108

Belediye çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, başkanlığa gelmeden önce verdiği ikramiye sözünü hatırlatarak “Temmuz ayı içerisinde ilk ikramiye ödememizi gerçekleştireceğiz. İçiniz rahat olsun. Bu güne kadar ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız.” Şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, belediye çalışanlarıyla bayramlaşma programında buluştu.

Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve tüm çalışanları katıldığı bu geleneksel etkinlikte Başkan Kahveci, Kurban Bayramı’nın şehre, ülkeye ve tüm dünyaya barış ve bereket getirmesini temenni etti.

‘GÖREVİMİZİN BAŞINDA İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPALIM’

Başkan Kahveci bayramlaşma etkinliğinde yaptığı konuşmada, bu şehre hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm personele teşekkür ederek, “Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştırır, aradaki mesafeleri kapatır, duygu ve düşünce birliği içerisinde insanları birbirine yakınlaştırdığı gibi uzak mesafeleri de yakın eder. Bu bağlamda hepimiz vatana millete hizmet etme noktasında anlayış birliği sağladıysak ve bu anlamda görevimizin başında işimizi en iyi şekilde yapma odağında gayret ediyorsak ortada sorun yoktur. Emek kutsaldır, bayram kutsaldır, insan kutsaldır, insana hizmet etmekse daha kutsaldır” dedi.

‘İKRAMİYE TEMMUZ AYINDA HESAPLARINIZA GEÇECEK’

Hakkı olanın hakkının sonuna kadar verileceğini belirten Başkan Kahveci, “Başkanlığa gelmeden önce bir söz vermiştim; Ramazan Bayramı ikramiyesi, Kurban Bayramı ikramiyesi ve okula giden çocuklarımıza eğitim yardımı. Temmuz ayı içerisinde ilk ikramiye ödememizi gerçekleştireceğiz. İçiniz rahat olsun. Net maaşınızın yüzde 20’si oranındaki ikramiye Temmuz ayında hesaplarınıza geçecek. Biz size daha seçilmeden taahhüt verdik ve adım adım yerine getireceğiz. Bu güne kadar ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Noterden verdiğim beyannamenin de beş yıl boyunca arkasında olacağım” ifadelerini kullandı.

‘ŞEHR’ÜL EMİN SIFATINA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Kula hizmet etmenin Hak’a hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Kahveci, “Bize verilen Şehr’ül Emin sıfatına layık olmaya çalışıyoruz. Tüm tesislerimizde halka hizmet etme noktasında anlayış birliği istiyorum. Fikir birliği, el birliği, akıl birliği istiyorum. Bu şehir hepimizin. Bu şehre bu güne kadar emeği dokunmuş olan bütün Belediye Başkanlarımıza, müdürlerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, vefat etmiş olanları da Allah rahmeti ve cennetiyle muamele eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Kahveci, konuşmasının ardından çalışma arkadaşlarımızla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *