MESLEKTAŞIMIZ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI

103

GAZETE KIRKÜÇ’ÜN

MUTLU GÜNÜ

Gazete Kırküç’ün başarılı muhabiri Fatma Sümer ve Avukat Katibi Raşid Soyalp Kavaklı Bahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Genç çifti, aşklarının nişanesi olan törende sevenleri yalnız bırakmadı.

Gazete Kırküç’ün değerli muhabirlerinden Fatma Sümer’in nişan töreni Çarşamba akşamı Kavaklı Bahçe Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

TÖRENE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Gazete Kırküç Muhabiri Fatma Sümer ve Avukat Katibi Raşid Soyalp ile hayatını birleştirmek için ilk adımını attı. Çarşamba akşamı Kavaklı Bahçe Düğün Salonunda düzenlenen nişan törenine Sümer ve Soyalp aileri, genç çiftin yakınları, basın ve hukuk camiasından çok sayıda kişi katılım sağladı.

Muhteşem tören öncesi salonu dolduran çok sayıda davetli, genç çifti alkışlarla karşıladı. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından tüm davetliler, çiftin bir ömür sürecek bir mutluluğu için dua etti.

BİR ÖMÜR MUTLU

OLMALARINI DİLERİZ

Tören boyunca tatlı heyecanları yüzlerinden okunan Fatma Sümer ve Raşid Soyalp misafirler ile yakından ilgilendi. Eğlencenin gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiği nişan töreni aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. Davetliler, çiftin mutluluğuna ortak olurken, güzel anların fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı. Gazete Kırküç ailesi olarak yeni çifte bir ömür boyu mutlu olmalarını dileriz.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *