ADNAN MENDERES ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI ‘TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDULAR’

75

Küçük Kızlar Tag Ragbi Müsabakaları”nda Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarı elde eden Adnan Menderes Ortaokulu öğrencileri, başarıya giden süreci Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile paylaştılar.

Tag Ragbi Müsabakalarında derece elde eden öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

“Küçük Kızlar Tag Ragbi Müsabakaları”nda Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarı elde eden Adnan Menderes Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Maarif Salonu’nda bir araya geldi. Okul Müdürü Recep Demirbaş, Müdür Yardımcısı Mesut Çekiç ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Nevzat Okat ziyarette öğrencilere eşlik etti.

İlk olarak il birinciliği elde eden, daha sonra Isparta’da yapılan grup müsabakalarında ilk 8’e girerek Türkiye finaline katılmaya hak kazanan ve Ankara’da yapılan Türkiye finalinde toplam 11 maç galibiyet elde ederek final müsabakası oynayan, finalde ise “golden try”da (uzatma süre) 4-3 kaybederek Türkiye ikincisi olan Adnan Menderes ortaokulu öğrencileri başarıya giden süreci Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile paylaştılar.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit öğrencileri, onları yetiştiren velilerini, öğretmenlerini ve okul yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve öğrencilere kitap hediye etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *