KENT LOKANTASI VE KENT KAHVESİ AÇILDI ‘ÇAMLIBAHÇE BİZİM YÜZ AKIMIZ OLACAK’

94

Tüm Türkiye’de övgüyle bahsedilen Kent Lokantası ve Kent Kahvesi hizmetine Kütahyalılar da kavuştu. Her vatandaşın bütçesini düşünerek belirlenen fiyatlarla vatandaşa keyifli zaman geçirecekleri bir tesis oluşturulduğunu belirten Eyüp kahveci “Burası bizim artık yüz akımız olacak bir yer” dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin göreve ilk geldiği an söz verdiği ve vatandaşın merakla beklediği Kent Lokantası ve Kent Kahvesi açılışı Çamlıbahçe Parkı’nda gerçekleştirildi. Açılışa yoğun bir katılım sağlanırken, vatandaşlar Kent lokantası ve Kent Kahvesi’nden uygun fiyatlı menülerden faydalanarak Çamlıbahçe Parkı’nın keyfini çıkardı.

HEM EKONOMİK

HEM SOSYAL

Çamlıbahçe parkının bundan sonra yalnız doğal güzellikleriyle değil aynı zamanda sosyal ve kültürel hayata da katkıda bulunacak projeleriyle de öne çıkacağının altını çizen Belediye Başkanı Eyüp Kahveci “Kent Kahvemiz ve Kent Lokantamız bunun en güzel örneklerinden biri. Projelerimizi ekonomik koşullarımın zorlayıcı olabildiği bu dönemde hemşerilerimizin sosyalleşme ve dinlenme ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecekleri bir şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

FİYATLAR HER YAŞTAN VATANDAŞA UYGUN

Kent Kahvesi’nin samimi ortamında Kütahyalıların kahvesini yudumlarken, çayını içerken hoş sohbetler edebilecekleri bir alan oluşturulduğunu ifade eden Başkan Kahveci öncelikli olarak dikkat ettikleri hususun ekonomik şartlara uygun fiyat belirlemek olduğunu vurguladı. Başkan Kahveci, Kent Lokantası’nda da her yaştan vatandaşın uygun fiyatlarla doyurucu ve kendi damak zevkine hitap edecek yemekler yiyebilmesi için özenle hazırlanmış menülerin vatandaşların hizmetine sunulduğuna dikkat çekti. Kent Lokantası’nda 4 kap yemek, bir ekmek ve bir su ikram ile fiyatın 65 lira olduğunu dile getiren Kahveci, Kent Kahve’sinde ise çayın 3 lira, kahvenin 12 lira olduğunu açıkladı.

PARKIN TEMİZLİĞİNE GÖREVLİ TAHSİS EDİLDİ

Çamlıbahçe Parkı için sabahtan akşama kadar parkın temizliği ile ilgili bir görevlinin de tahsis edileceğini müjdeleyen Başkan Kahveci şu ifadeleri kullandı; “Çünkü burası bizim artık yüz akımız olacak bir yer. Burada ot büyüdü, şu kesildi bu kesilmedi deme lüksümüz yok. Hiçbir yerde öyle bir lüksümüz yok. Halkın huzuru mutluluğu ve güvenliği için gece gündüz çalıştığımızı bilin. Bazı eksikliklerimiz elbette ki var. Ama hiçbir art niyetimizin olamadığını hepinizin bilmesini isterim.”

ALİM IŞIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Böyle bir hizmeti şehre kazandırmış olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Kütahya Belediye başkanı Eyüp Kahveci, Çamlıbahçe Parkının bir önceki Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından açılışının yapıldığını hatırlatarak “Öncelikle bu parkın kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmekle beraber Alim Işık’ı da bugün açılışa davet etmiştik ancak kendisi aramızda yoklar. Keşke olsalardı. Ona da çok teşekkür ediyorum böylesine güzel bir parkı bizlere kazandırdı. Kim olursa olsun bu belediyede 1867 yılından beri hizmet etmiş başkanlara teşekkür ederiz” dedi.

BANKLARIN ÜZERİNE

GÖLGELİKLER YAPILACAK

Kent lokantası ve Kent Kahvesinin söz verildiği tarihte açıldığını ve vatandaşa uygun fiyatlarla hizmete sunulduğunu dile getiren Kahveci “Vatandaşlarımızla bu anlamlı günü paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. İnşallah yakın bir zaman da Çamlıbahçe’de bulunan bankların üzerinde de gölgelikler olacak. Burada o zaman günün her saatinde oturabileceksiniz. Günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşarak buralarda dinlenme ihtiyacınızı da gidereceksiniz” şeklinde konuştu.

‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK’

Kent Lokantası ve Kent Kahvesi’nin söz verdiği tarihte yetiştirilmesinde emeği geçem herkese teşekkürlerini sunan Başkan Kahveci “Bu projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta yüklenicilerimiz dâhil olmak üzere çok teşekkür ediyorum. Gecesiyle gündüzüyle hizmet ederek hepimiz için uykularından feragat ettiler. Halka bir sözümüz vardı. Haziran sonu bu işi yetiştireceğiz dedik. İnanın bir haftadır çok ciddi bir çalışma içerisindeler. Ve yetiştirdik. Sözümüzü tuttuk. Hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimizin projelerin daha nice adımlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÜLKEMİZE ÖRNEK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

Tüm Türkiye’ye örnek olacak projelere imza atmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Kahveci sözlerine şöyle son verdi; “Hep birlikte el ele vererek şehrimizi daha yaşanabilir daha güzel daha huzurlu bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik bağlamında gerçekleştirildiğimiz çalışmalarımız ile ülkemize de örnek olmaya çalışacağız. Aynı zamanda Kütahya Belediyesinin müdüründen, işçisine varana kadar bütün çalışanların da buraya katkısına ve el birliği ile bu tesisin açılmasında emeği geçen işletme iştirakler müdürümüz ve ekibi başta olmak üzere fen işleri su işleri park bahçe işleri sorumluları müdürleri ve personelleri ile birlikte Kütahya’ya değer katmak üzere çalışacaklar.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *