VEKİL BAYIRCI KÜTAHYA’NIN GÜZELLİKLERİNİ VATANDAŞLA YAŞADI

65

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı Sofu Kötü sakinlerini ve Enne Barajında piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vekil Bayırcı Kütahya’nın zengin güzelliklerinin tadını hemşehrileri ile birlikte çıkardı.

Sofu Köyü Sakinlerini ziyaret eden Vekil Bayırcı, organik ürünlerin satıldığı pazar yerinde alışveriş yapan köylüler ile bir araya geldi. Vatandaşlara bereketli işler dileyip, hal hatırlarını soran Vakil Bayırcı, talep ve önerileri de dinledi. Sofu Köyünün misafirperverliğine teşekkürlerini sunan Vekil Bayırcı, Sofu Köyü’nün ardından Enne Barajı Tabiat Parkı’na geçerek piknik yapan vatandaşları ziyaret etti.

‘DOĞAL GÜZELLİKLERİMİZİN TADINI ÇIKARDIK’

Doğanın tadını çıkaran Vekil Bayırcı “Kütahya’mızın eşsiz güzelliklerinden birisi olan mavi ile yeşilin eşsiz bir uyum sağladığı Enne Tabiat Parkı’nda piknik yapan hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Enne Barajı’nda faaliyet gösteren Tur Teknesi’nde hemşehrilerimiz ile doğal güzelliklerimizin tadını çıkardık” dedi. Vekil Bayırcı, tüm Kütahyalıları ve doğaseverleri Enne Tabiat Parkı’na doğal güzelliklerini görmeye davet etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *