DEMİR AKARYAKIT FARKINI GÖSTERDİ

189

Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı’nda faaliyet gösteren Total Demir Akaryakıt İstasyonu, A Milli Futbol Takımına destek için kırmızı beyaz renklerle bezeli, Başarılar Türkiyem” yazılı tişörtler ile çalıştı. Türkiye turnuvadan elense de firmanın millilere gösterdiği destek büyük alkış aldı.

Müşteri memnuniyetini ön plana koyarak özel günleri, başarıları unutmayıp Kütahyalılara da yaşatan Total Demir Akaryakıt İstasyonu, yine farkını ortaya koydu. Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Kavşağı’nda faaliyet gösteren Total Demir Akaryakıt birçok firmaya örnek teşkil etmeye devam ediyor.

ÇALIŞANLAR KIRMIZI BEYAZ RENKLERE BÜRÜNDÜ

Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki çeyrek final maçı öncesi Total Demir Akaryakıt İstasyonunun tüm çalışanları kırmızı beyaz renklere büründü. Tüm çalışanları giydiği “Başarılar Türkiyem” yazılı tişörtler ile Total Demir Akaryakıt İstasyonu, A Milli Futbol Takımına desteğini gösterdi. Müşteriler tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan bu hareket, Türkiye çeyrek final maçında elense de kamuoyunda büyük takdir topladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *