OKÇULAR YETENEKLERİNİ KÜTAHYA’DA SERGİLEDİ

160

Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Puta Şampiyonasında kıyasıya mücadele yaşandı.

Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Puta Şampiyonası, gerçekleştirildi.

Okmeydanı Mahallesi’nde bulunan Kütahya Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleşen şampiyonada, genç sporcular geleneksel Türk okçuluğundaki yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmalarda, okçuların hedeflere olan isabet oranları ve hızları dikkat çekti.

‘KÜLTÜREL MİRASIMIZI YAŞATIYORUZ’

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci bu tür organizasyonların, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ederken, aynı zamanda kültürel mirasımızı da yaşatmamıza olanak sağladığını belirterek “Kütahya Belediyesi olarak, her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız” dedi.

Şampiyona sonunda Başkan Kahveci, okçuluk faaliyetlerine yönelik kurulan stantları ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet etti. Etkinlik, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *