‘BÖLGENİN EN BÜYÜK DİŞ HASTANESİ YAPACAĞIZ’

823

Gülsüm Güral Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin bölgenin en büyük diş hastanesi olacağını ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, bu konuda kamuoyunda çok fazla bilgi kirliliği olduğunu şu andaki mevcut yerin meslek yüksekokulu olacağını belirtti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yeni diş hastanesini Kütahya’ya kazandırmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.

Gülsüm Güral Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde 110 ünite olacak ve ağız diş hastanesinde bulunması gereken bütün bölümlerin bulunacağını ifade eden Önsay, “Teknik donanım olarak da üst düzey cihaz teknolojisi bakımından hepsi olacak.” Şeklinde konuştu.

Hastane ve semt polikliniğinde toplamda 130-140 civarında ünite sahip olunacağını dile getiren Önsay, şu an mevcut hastanede 71 ünite bulunduğunu dile getirdi.

Güral ailesinin aslında başka bir kuruma kiraladığı alanı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağışladığını hatırlatan Önsay, “Bölgenin en büyük diş hastanesinin yapmaya çalışıyoruz. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

ESKİ YER MESLEK YÜKSEKOKULU OLACAK

Kütahya kamuoyunda konu hakkında bilgi kirliliği oluşturulduğunu dile getiren Önsay, şu ifadeleri kullandı: “Ama bununla ilgili de “eski yeri şöyle yapacaklarmış, böyle yapacaklarmış” gibi farklı söylentiler duyuyoruz. Pek çok bilgi kirliliği oluşturuluyor. Şu andaki mevcut yer meslek yüksekokulu olacak. İftira atarken yalan söylerken bile biraz tutarlı olmak lazım. Allahtan korkmak lazım. Buna dahi olumsuzluk oluşturmak ancak Kütahya’da olur.”

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *