‘ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNE GENÇ YETENEKLERİ KATACAĞIZ’

267

Asım Alkış Stadı’nda yoğun bir katılımla üç gün süren Belediye Kütahyaspor futbolcu seçmelerinde yetenekli sporcuları takım bünyesine katmayı hedeflediklerini belirten Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, “Şampiyonluk mücadelemize genç, yetenekli kardeşlerimizi katabilirsek mutluluk duyacağız” dedi.

Belediye Kütahyaspor futbolcu seçmeleri, 16-17-18 Temmuz tarihlerinde Asım Alkış Stadı’nda gerçekleştirildi.

2003-2004-2005-2006 doğumlu futbolcuların çağrıldığı seçmelere Kütahya ve çevre illerden yoğun bir katılım vardı. Seçmelerin ilk gününde 115 futbolcu, hem A takım hem de akademi liglerinde yer almak için Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tarafından dikkatle izledi.

‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’

Kütahya’daki yetenekli gençlerin tespit edilebilmesi amacıyla 3 günlük bir deneme çalışması yürüttüklerini belirten Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, “Burada yetenekli bulduğumuz arkadaşlarımızı bünyemize katmak için çaba sarf edeceğiz. Tabii Belediye Kütahyaspor’un bu seneki hedefi şampiyonluk, bu mücadele içerisine buradan da genç yetenekli kardeşlerimizi katabilirsek mutluluk duyacağız. Seçmelerimiz inşallah takımımıza, camiamıza hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİM A TAKIMA GİRMEK’

Seçmelere İnegöl’den geldiğini ifade eden Ahmet İnalcık, “İnegöl Alanyurt takımında oynuyorum. Hedefim A takıma girmek ve Belediye Kütahyaspor ile profesyonel imza atmak, yeşil sahada güzel günlere ulaşmak.” Şeklinde konuştu.

2006 doğumlu olduğunu dile getiren Muhammed İnalcık ise Belediye Kütahyaspor ile profesyonel bir şekil imza atmak istediğini hedefinin bir gün Beşiktaş’ta oynamak olduğunu vurguladı.

MAÇ İZLER GİBİ SEÇMELERİ İZLEDİLER

Belediye Kütahyaspor futbolcu seçmelerine taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Asım Alkış Stadının tribünlerinde büyük bir kalabalık oluşturan vatandaşlar maç izler gibi seçmeleri izledi.

M. RIDVAN CEBEİCOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *