WCF VE TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU YARIN KÜTAHYA’YA GELİYOR

263

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya’ya geliyor. Ekonomik ve ticari faaliyetlerinin daha da gelişmesine katkı sağlayacak önemli adım ol arka değerlendirilen ziyarette Hisarcıklıoğlu, bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirecek.

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya ziyaretinde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, KUTBO Hizmet Binasının, KUTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ve İhracat Destek Ofisi Açılışını geçekleştirecek. Makam ziyaretlerinde de bulunacak Hisarcıklıoğlu, Germiyan Sokağı’nda da Kütahya’nın kültürel zenginliklerini tanıyacak.

Ülkemizdeki Mesleki Eğitimin temel taşı olduğuna inanan Hisarcıklıoğlu, saat 14.30’da Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışının ardından Kütahya’da ziyaretlerde bulunacak olan Hisarcıklıoğlu, saat 15.00’de Kütahya Valisi Musa Işın’ı, 15.30’da Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yi ziyaret edecek.

AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞTİRECEK

Resmi ziyaretlerin ardından, 16.00’da KUTBO Hizmet Binası açılışı yapılacak. 17.30’da KUTSO Hizmet Binasına gelecek olan Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik önemli adımlar olarak değerlendirilen, KUTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ve İhracat Destek Ofisi Açılışını geçekleştirecek.

20.00’da Germiyan Sokağını ziyaret edecek olan Hisarcıklıoğlu’na  Kütahya’nın kültürel zenginlikleri yakından tanıtılacak.

Kütahya’nın ekonomik ve ticari faaliyetlerinin daha da gelişmesine katkı sağlayacak önemli adımların atılmasına vesile olacak ziyaret, yerel yöneticiler ve iş dünyası temsilcileri ile gerçekleştirilecek verimli görüşmelere ev sahipliği yapacak.

KUTSO




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *