‘SPORA KATKISI ÇOK BÜYÜK’

139

AVRUPA ŞAMPİYONU ANTRENÖRDEN VEFA ÖRNEĞİ ‘SPORA KATKISI ÇOK BÜYÜK’

Kütahya’da Antrenörlük yapan Sararspor’un eski sporcusu Taekwondo Avrupa Şampiyonu Ayşegül Korun ve Türkiye üçüncüsü sporcusu Galip Berkay Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban’ı ziyaret etti. Korun, Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban ve Sarar ailesinin spora çok büyük katkıları olduğunu belirtti.

Kütahya’da Antrenörlük yapan Sararspor’un eski sporcusu Taekwondo Avrupa Şampiyonu Ayşegül Korun, Sivas’ta yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında kendi kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Galip Berkay ve ailesi Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban’ı ziyaret etti.

Taekwondo sporuna 10 Yaşında başladığını ifade eden Ayşegül Korun, bu yolculukta Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban ve Sarar ailesinin çok büyük katkıları olduğunu ifade etti. Korun, “Bundan dolayı başarılı olan sporcumuzla birlikte Alaattin Hocam’ın elini öpmeye geldik” ifadelerini kullandı.

‘10 BİNLERCE SPORCU YETİŞTİRDİM’

Bugüne kadar 10binlerce sporcu yetiştirdiğini dile getiren Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban, “Çok başarılı sporcularımız oldu. Ayşegül Korun Hocama, sporcusuna ve ailelerine ziyaretlerinden dolayı, gösterdikleri vefa örneği sebebiyle çok teşekkür ediyorum” dedi.   

Kütahya’dan ziyarete giden başarılı sporcu Galip Berkay ve Antrenörü Ayşegül Korun, verdiği emekten ve katkılardan dolayı Sararspor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban’a teşekkür etti. Misafirlerini hediyelerle uğurlayan Çoban, gelecek turnuvalar için başarı dileklerinde bulundu.  

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *