DPÜ TERCİH TIRI ADAYLARI BEKLİYOR

173

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Sera AVM’de açılan DPÜ Tanıtım ve Tercih Tırı ile üniversite tercihinde bulunacak gençlerle bir araya geliyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite tercihleri yaklaşırken adaylara yardımcı olmak ve üniversiteyi tanıtmak için Sera AVM’de DPÜ Tanıtım ve Tercih Tırı’nı açtı.

Sera Kütahya AVM’nin önünde DPÜ’nün Kütahya Valiliği ile birlikte gerçekleştirdiği Motivasyon Tırı projesinde kullanılan araçta düzenlenmeye başlayan etkinlikte üniversite tercihi yapacak öğrencilere hem bölümler hem de DPÜ tanıtılıyor. Ayrıca DPÜ’yü TEKNOFEST’te temsil eden takımlar, AVM içinde yer alan bölümde şampiyonluk kazandıkları İHA ve otomobilleri sergileyerek başarıları üniversiteli adayları ve Kütahya halkıyla paylaşıyor.

‘DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ’

Öğrenciler için heyecan dolu bir tercih maratonu başladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Bu önemli dönemde, şehrimize değer katan Kütahya Dumlupınar Üniversitemizin başarılarını ve üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize sunduğumuz imkânları öncelikle Kütahyalı hemşerilerimize daha sonra diğer şehirlerden gelen misafirlerimize üniversitemiz hakkında bilgi vermek ve tanıtmak amacıyla Sera AVM’de “Tercihim Dumlupınar” mottosuyla sizlerle buluşuyoruz. 32 yıldır yarışan, yaşayan, yaraşan ve yakışan bir üniversite olma hedefiyle durmaksızın çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Valimiz Musa Işın tarafından tahsis edilen DPÜ tanıtım tırımız, AVM giriş kısmında yer alan elektrikli otonom araçlarımız, insansız hava araçlarımız ve akademik personelimizle birlikte öğrenci topluluklarımız sizleri bekliyor.” Dedi. DPÜ Tanıtım ve Tercih Tırı 2 Ağustos tarihine kadar adayları bekleyecek.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *