KANLARINDA İYİLİK VAR

168

Türk Kızılay Kütahya Şubesi Halil İbrahim Yılmaz Aşevinin açılışında 2023 yılında 6bin 625 ünite kan bağışında bulunan Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı ve 504 ünite kan bağışında bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne kurumsal kan bağışı plaketi takdim edildi.

Türk Kızılay Kütahya Şubesi Halil İbrahim Yılmaz Aşevinin açılışında Kütahya’dan Türk Kızılay’a en çok kan bağışının yapıldığı kurumlar plaket ile onurlandırıldı.

Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığının 2021 yılında 6 bin 709, 2022 yılında 6bin 408 ve 2023 yılında 6bin 625 ünite kan bağışı ile kan ihtiyacının karşılanmasında büyük bir çaba gösterdiğine vurgu yapıldı. Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Türk Kızılay Kütahya Şube Başkanı Kazım İkbal Gümüş, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Mustafa Baş’a kurumun gösterdiği duyarlılık sebebiyle kurumsal kan bağışı plaketi ve hediye takdiminde bulundu.

2023 yılında 504 ünite kan bağışı ile ihtiyacı olanlara can veren Milli Eğitim Müdürlüğüne de plaket takdiminde bulunuldu. Plaketi Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit aldı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *