U12 DOSTLUK TURNUVASI KÜTAHYA’DA DÜZENLENDİ

160

Yeşilay Spor Kulübü tarafından organize edilen U12 Dostluk Turnuvasına 5 farklı şehirden, 5 farklı takım katıldı. Turnuvada oynanan maçlar, hem büyük bir rekabete hem de büyük bir centilmenliğe şahitlik etti.

5 FARKLI ŞEHİRDEN

5 FARKLI TAKIM KATILDI

Yeşilay Spor Kulübü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde U12 Dostluk Turnuvası organize edildi. Turnuvaya 5 farklı şehirden, 5 farklı takım katıldı.

Turnuvanın açılışında Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal Belediye Meclis Üyeleri katılarak tüm sporculara ve teknik ekiplerine başarılar diledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, gençlerin gelişimine katkı sağlayan, onları her daim diri ve motive tutan Kulüp yetkililerine, bu tür etkinlikler sayesinde topluma sundukları değerli katkılar için içtenlikle teşekkür etti.

REKABET VE DOSTLUK BİR ARADA

Turnuvada oynanan Yeşilayspor-İst.Olimpikspor, İnegöl Kafkas-Konya İkonıa Spor, Eşk.Çelikordu-İst.Olimpik Spor, İnegöl Kafkas –Yeşilayspor, Konya İkonıa Spor-Eşk.Çelikordu, İnegöl Kafkas- İst.Olimpikspor, Yeşilayspor- Eşk.Çelikordu, Konya İkonia Spor- İst.Olimpik Spor, İnegöl Kafkas- Eşk.Çelikordu, Yeşilayspor- Konya İkonia Spor maçları hem büyük bir rekabete hem de büyük bir centilmenliğe şahitlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *