ASLANAPA ORGANİZE HAYVANCILIK SANAYİ BÖLGESİ KURUMSAL KİMLİĞE KAVUŞTU

241

Vali Musa Işın ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri bakanlık ziyaretlerinde bulunarak Kütahya’nın ihtiyaçlarını değerlendirdi. Ziyaretlerin ardından Aslanapa Organize Hayvancılık Sanayi Bölgesi kurumsal kimliğinin oluşturulduğu da açıklandı.

Vali Musa Işın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, İl Başkanı Mustafa Önsay Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ziyaret edilerek Kütahya’nın meseleleri müzakere edildi.  

‘CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ

KÜTAHYA’YI ZİYARET EDECEK’

Ağustos ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Kütahya’yı ziyaret edeceği açıklandı.

Heyetin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretinde Müze Binası inşaatı, Kütahya’daki arkeolojik kazılar, Dumlupınar Şehitlik Alanı Yatırımları, Kütahya Merkez- Murat Dağı Turizm Yolu başlıklarında ildeki yatırımlar  ve devam eden projeler istişare edildi.

ÇIRAKLIK SİSTEMİNDE YAŞANAN

SIKINTILAR DEĞERLENDİRİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığını da ziyaret eden Milletvekilleri,  Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı,Mehmet Demir ve Vali Musa Işın, Bakan Yusuf Tekin ile sanayide çıraklık sisteminde yaşanan sıkıntılar, İstasyon Caddesi Eski Endüstri Meslek Lisesi alanında Kütahya Bilim Merkezi ve Rekreasyon alanı yapımı,  Tavşanlı Ömerbey mahallesi TOBB İlköğretim Okulu yapımı, Simav ilçesinde güçlendirme işlemi yapılan okullar başlıklarında istişarelerde bulundu.

Kütahya heyetinin Tarım Orman Bakanlığı ziyaretinde Bakan İbrahim Yumaklı ile bir araya gelindi. 29 Temmuz 2024 tarihinde imzalarıyla kurumsal kimliği oluşan Aslanapa Organize Hayvancılık Sanayi Bölgesi için teşekkür edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *