YEREL BASINA İLK DESTEK İMO KÜTAHYA’DAN GELDİ

164

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Kütahya kamuoyunda duyurduğu yerel basına destek çağrısının ardından ilk destek İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesinden geldi. İmzalanan protokol ile oda üyeleri Kütahya’da faaliyetlerine devam eden gazetelerle abonelik anlaşmaları imzalayacak.

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesi ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol imzalandı.

ÇAĞRILARA DÖNÜŞ BAŞLADI

24 Ocak Basın Bayramı’nda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun ülke genelinde, Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Kütahya kamuoyunda duyurduğu yerel basına destek çağrısının ardından çağrılara dönüş başladı. Kütahya’da çağrının ardından basına ilk destek İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesi tarafından geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesi ve Kütahya Gazeteciler Cemiyeti arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri Kütahya’da faaliyetlerine devam eden gazetelerle abonelik anlaşmaları imzalayacak.

‘BU ANLAYIŞ HERKESE ÖRNEK OLSUN’

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şube Başkanı Emirhan Aydın tarafından imzalanan protokolün ardından açıklamada bulunan Erkan Sağlam, böyle zor bir dönemde çağrılarına hızlı bir şekilde karşılık veren İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesine teşekkürlerini sundu. Tasarruf tedbirleri sebebiyle düşen abonelik sayılarına değinen Başkan Sağlam, “Kütahya’nın 4. Gücü basının faaliyetlerine devam etmesi için gösterilen bu anlayış herkese örnek olsun. Protokol Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ve İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

‘YEREL BASININ YANINDAYIZ’

Protokolün iki taraf için de hayırlı olmasını temenni eden İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şube Başkanı Emirhan Aydın, “Üyelerimizle birlikte her zaman yerel basının yanındayız.” İfadelerini kullandı. Protokolün ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Şubesinin başlattığı çalışmalar ile ilk abonelikler yapıldı.

Çağrının Kütahya kamuoyundan STK’lar ve farklı kuruluşların dikkatini çekmesi ve yerel basına desteklerin artarak devam etmesi bekleniyor. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *