ALT YAPI TEKNİK EKİBİ BELLİ OLDU

163

Belediye Kütahyaspor’da alt yapı teknik ekibi belli oldu. Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada alt yapı için hazırlanan sistemde anlatıldı.

Göreve gelmesinin hemen ardından Belediye Kütahyaspor’un alt yapı akademi liglerinde  mutlaka yer alacağını açıklayan Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu, hızla bu çalışmaları başlattı ve alt yapı ekibini kurarak yeni sezonun startını verdi.

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada “”Gençler geleceğimiz” diyerek çıkılan bu yolda, tüm gençlerin eski günlerde olduğu gibi Kütahyaspor hedefinin olması, burada profesyonel imzaların atılmasıyla hem Kütahyaspor’un hem Kütahyalı gençlerin hem de kulüplerin kazanacağı ortak paydada buluşmak hedefinde olduğumuzu belirtmek isteriz.”

ÖNCEKİ SEZONLAR GİBİ OLMAYACAK

“Kütahyaspor’a gelecek olan gençlerin daha önceki sezonlarda olduğu gibi, oyuncu bir başka kulüpten alınıp başka bir kulübe verilmeyeceğini tamamen haklarının önce Kütahyaspor’da, sonrasında geldiği kulüpte olacağı, futbolcunun profesyonel olması veya şehir dışında bir başka kulübe satılması halinde eski kulübünün yetiştirme bedeli alacağı bir sistem hazırlayan yönetimimiz, bugün de teknik ekip ve kadrosunu açıklayarak yola çıktı.” İfadelerine yer verildi.

Alt yapı ekibi, Genel Koordinatör Selim Açıkbaş, Alt Yapı Yönetici Genel Kaptan Gökhan Bola, Kulüp Müdürü Yılmaz Yaman, U-17 Akademi Lig Antrenörü Samet Çamlı, U -17 Akademi Lig Antrenörü Oğuz Akalan, U – 14 Akademi Lig Antrenörü Güray Toker, U-17 U-14 Kaleci Antrenörü A . Emin Duymuş olarak açıklandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *