HARLEK TERMAL OTEL’İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

221

Kütahya’nın Ilıca Kaplıcalarında yer alan ve geçtiğimiz dönmelerde özel bir şirkete kiralanan Harlek Termal Otel’in sözleşmesi feshedildi.

VATANDAŞLARDAN ŞİKÂYET GELDİ

Kütahya Belediyesi tarafından Harlek Termal Otel’in sözleşme feshi ile ilgili olarak yapılan açıklamada son günlerde SMS olarak Kütahyalı vatandaşlara “Harlek Termal Otel ile ilgili reklam mesajları atıldığı yönünde duyumlar alındığı belirtildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına konuyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirmesi için açıklamaların yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLME KARARI ALINDI

Ilica Otel Harlek Tesisleri’nin; 2886 sayılı Devlet ihale Kanununa göre ihalesi yapılırken, şartname hükümlerine göre ihaleyi kazanan şirkete teslim edildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gelinen süreçte yüklenici şirket hakkında vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler, şirketin taahhüdünü sözleşme ve şartname hükümlerine uygun olarak yerine getirememesi ve bu durumun süreklilik arz etmesi hususları gözetilerek Kütahyamızın gÖz bebeği olan tesislerin işletilmesindeki yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Kütahya Belediye Encümeninin 07.07. 2024 tarih ve 887 sayılı kararı ile sözleşmesinin feshine karar verilmiştir. Konuyla ilgili hukuki süreç devam etmekte olup kamuoyunun bilgisine sunarız.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *