İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

155

KUTSO üyelerinin taleplerini ve sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek amacıyla düzenlenen sektörel istişare toplantıları hizmet sektöründe faaliyet gösteren üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), üyelerinin taleplerini ve sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek amacıyla sektörel istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen son toplantı, hizmet sektöründe faaliyet gösteren KUTSO 9. Meslek Komitesi Başkanı ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, hizmet sektörü alanlarında faaliyet gösteren üyelerin talepleri ele alındı. Görüşmede, sektörlerin sürdürülebilirliğini artıracak stratejilerin geliştirilmesi ve ortak sorunların çözümüne yönelik işbirliği imkânlarının araştırılması oldu.

Sektörlerin özel ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve karşılıklı işbirliği fırsatlarını artırmak amacıyla büyük önem taşıyan KUTSO’nun düzenlediği istişare toplantıları üyeler arasında bilgi paylaşımını teşvik ederek, ortak sorunların çözümü için etkili bir zemin oluşturuyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *