MAVİ ŞİMŞEKLER’DEN DUMLU’DA İLK PROVA

153

Belediye Kütahyaspor, bugün saat 17.30’da, Dumlupınar Stadyumu’nda, İnegöl Kafkas Spor Kulübü karşısında ilk hazırlık maçına çıkacak. Dış transferle 18 futbolcunun dahil olduğu takımın ilk provada nasıl bir oyun sergileyeceği merak konusu olurken taraftarın kadroya yeni dahil olan oyuncuları görmek için tribünleri doldurması bekleniyor

Belediye Kütahyaspor, bugün saat 17.30’da İnegöl Kafkas Spor Kulübü karşısında ilk hazırlık maçına çıkıyor.

Geçtiğimiz sezon 2.Lig’e çıkmak için gösterdiği mücadele ile tüm şehri arkasına alan Belediye Kütahyaspor, 2024-2025 sezonuna büyük bir gayretle hazırlandı. Haziran ayının başında gerçekleştirile Genel Kurulun ardından yönetimin netlik kazanmasıyla transfer çalışmaları başladı.

18 FUTBOLCU TRANSFER OLDU

4’ü kiralık olmak üzere 18 futbolcunun dahil olduğu takım 22 Temmuz’da top başı yaptı. Hazırlıklarını yoğun bir antrenman temposu ile devam ettiren mavi lacivertli ekip, bugün saat 17.30’da İnegöl Kafkas Spor Kulübü karşısında ilk hazırlık maçına çıkıyor. İlk hazırlık maçı hem Teknik Direktör Hakan Şapçı hem de takımdaki birçok isim için taraftar ile ilk kez karşı karşıya gelme imkânı sağlayacak.

Dumlupınar Stadyumunda oynanacak maç önce kulüp yönetimi, tüm taraftarı tribüne davet etti. Daha önce 16.30 olarak açıklanan maç saati hava şartları nedeniyle değiştirilip 17.30’a alındı.

BİRDEN ÇOK HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

Maçta taraftarın kadroya yeni dahil olan oyuncuları ve Teknik Direktör Hakan Şapçı’nın kadro tercihlerini görmek için tribünleri doldurması bekleniyor. Hazırlık maçının ardından  Belediye Kütahyaspor, 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ligde son hazırlıklarını yapmak için Afyonkarahisar’da kampa girecek. Takımın kamp sırasında da birden çok hazırlık maçı oynaması bekleniyor.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *