‘GELECEĞİMİZ EN İYİ NOKTA ÜST TARAFLAR DEĞİL EN ÜST TARAFTIR’ BU SENE HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

175

Çok yoğun ve titiz bir çalışma yürüttüklerinin altını çizen Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, şampiyonluğa oynayacak bir Belediye Kütahyaspor oluşturduklarını vurgulayarak “Belediye Kütahyaspor’un amacı bu sene kesinlikle şampiyon olmak” dedi. Tüm şehre seslenen Altınkaya el ele kol kola Belediye Kütahyaspor’un yanında yer alma çağrısında bulundu.

Belediye Kütahyaspor yönetimi, teknik ekibi ve oyuncular düzenlenen yemek etkinliğine buluştu. Belediye Kütahyaspor kulüp binasında düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya ve Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı çok sıkı bir çalışma yürüttüklerini belirterek bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladılar.

‘ŞEHRİMİZİN PARASINI

SOKAĞA ATMADIK’

Belediye Kütahyaspor genel kurul toplantısının ardından uzun zamandır yeni sezona hazırlandıklarını belirten Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, tüm ekip olarak çok ince ve titiz çalışma içerisinde olduklarını vurguladı. Futbol piyasası içerisindeki özellikle Belediye Kütahyaspor’un bulunduğu liglerdeki aşırı yükselişler karşısında bu çalışmaların detaylı çalışma gerektirdiğini dile getiren Altınkaya “Daha önce de söylediğimiz gibi hem halkımızın hem halkımızın hem şehrimizin parasını sokağa atmadan doğru transferler yapma noktasında çok ciddi çalışmalar yaptık. Ahmet Tekdemir Başkanım başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

‘GENÇ, DİNAMİK VE TECRÜBELİ BİR KADRO’

Bütün transferlerin çok ince eleyip sık dokunduğunu dile getiren Altınkaya “Bundaki en büyük amacımız geleceğe yatırım yapan bir Belediye Kütahyaspor. Bir o kadar da bu sene Allah’ın izniyle şampiyonluğa oynayacak bir Belediye Kütahyaspor oluşturmak oldu. Belediye Kütahyaspor’un amacı bu sene kesinlikle şampiyon olmak. Zaten bu ligleri iyi bilen hocalarımızdan en çok şampiyon olan hocamızı ilk başta transfer ettik. Transfer komitemizin ince çalışmaları sonucunda genç dinamik ve tecrübeli bir kadro kurduk” ifadelerini kullandı.

‘KÜTAHYALI GENÇLERİMİZİ TEMSİL ETTİRECEĞİZ’

Yapılan transfer çalışmalarının yanında, daha önce yönetimde göreve geldikleri an da söz verdiği alt yapıyla alakalı ciddi çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Altınkaya “Bu sene nasip olursa U14 ve U17 olarak altyapılarda da akademi liglerinde de Belediye Kütahyaspor’umuzu, Kütahyalı gençlerimizi temsil ettireceğiz” diye konuştu.

Herkesten destek beklediklerini vurgulayan Altınkaya “Hep beraber Dumlupınar’da bütün maçlarda el ele kol kola şehir bizim takım bizim sloganını önümüze alarak en iyi noktaya geleceğiz inşallah. Yönetimimizle, teknik ekibimizle, futbolcularımızla geleceğimiz en iyi noktada bizim için Belediye Kütahyaspor olarak üst taraflarda değil en üst taraftır” ifadelerine yer verdi.

‘BURASI ÂDETE BİR FUTBOL ŞEHRİ’

Böyle bir camiaya, böyle bir şehre teknik adam olarak gelmiş olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı “Tabi bir hedefimiz var; Şampiyon olmak istiyoruz. Zor bir gruptayız. Ancak takımımıza güveniyoruz. Şehrimize güveniyoruz. Camiamıza güveniyoruz. Sene sonunda da bir üst ligi hedefliyoruz. Onun için buradayız” şeklinde konuştu.

Bütün oyuncu kadrosuyla, teknik ekibiyle beraber tüm camiadan kendilerine destek olmalarını beklediklerini dile getiren Şapçı “Bu yolculukta bu mücadelede bizi yalnız bırakmamalarını önemle rica ediyorum. Ben senelerden beri söylüyorum Kütahya’dan çok önemli bir taraftar desteği, şehir desteği var. Burası âdete bir futbol şehri. Bu desteği her zaman hissedeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘FEDAKÂRCA ÇALIŞIYORLAR’

Çok iyi çalışan bir ekibi olduğunu kaydeden Şapçı “Öncelikle teknik ekibime ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz derece fedakârca çalışıyorlar. Bir hazırlık maçımı vardı. Hazırlık maçlarının sonucu çok önemli değil ama biz şuan takım olarak çok yorgun bir durumdayız. Çünkü biz şu an inanılmaz derecede yoğun çalışıyoruz. Oyuncularımızın sadece maç iklimlerini ve tempolarını yakalamaları amacıyla sahaya çıkarttık. Ama güzel bir sonuç elde ettik. Taraftarımızdan hazırlık maçlarında sabır ve anlayış bekliyoruz. Hazırlık maçlarımız devam edecek önümüzdeki hafta 2 hazırlık maçımız daha olacak. Lige kadar 7-8 hazırlık maçı sonrası lige başlamayı planlıyoruz” dedi.

‘YENİ YAŞIMDAN İLK DİLEĞİM…’

Yemek sonrasında Belediye Kütahyaspor yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncular genç oyuncu Emircan Çelik’e doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. Doğum günü pastasını kesilmeden dileğini paylaşan Çelik şu ifadeleri kullandı; “Burada olduğum için çok mutluyum. Buranın çok büyük bir camia olduğunun da farkındayım. Yeni yaşımdan ilk dileğim inşallah bu sezon takımca çok güzel başarılara imza atıp yolun sonunda şampiyonluğu biz alırız.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *