ŞİMŞEK’TE 6 İÇ 18 DIŞ TRANSFER YAPILDI: YENİ MODEL MAVİ-ŞİMŞEK

130

Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon ki kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek şuana kadar 18 transfer gerçekleştirdi. Mevcut kadrosunda yer alan 6 oyuncu ile de sözleşme yenileyen Belediye Kütahyaspor’un 2-3 transfer daha yaparak sezona girmesi bekleniyor.

3. lig 1. Grupta mücadele verecek olan Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıklarına Kütahya’da devam ediyor. Belediye Kütahyaspor’u zorlu bir lig beklerken, takımda ki yenilik dikkatlerden kaçmıyor.

18 TRANSFER YAPILDI

Belediye Kütahyaspor yeni sezona ‘hedef şampiyonluk’ parolası ile başlarken tecrübeli ve genç oyuncuları bir arada buluşturdu. Özellikle defans bölgesinde ve ileri uçta tecrübeli isimleri kadrosuna katan Belediye Kütahyaspor, birçok bölgeye genç, kendisini kanıtlamak isteyen oyuncuları transfer etti.

Süper lig ekiplerinin kadrosunda yer alan 4 genç oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katan Belediye Kütahyaspor, 14 ismi ise transfer takımını güçlendirdi. Bu oyunculardan bazılarıyla 2’şer yıllık anlaşma sağlanması dikkatlerden kaçmadı.

Belediye Kütahyaspor transfer sezonu başından buyana kadrosuna kattığı isimler şöyle: “Şemsettin Ender Kiliç – Stoper (Beyoğlu Yeniçarsı A.Ş, TFF 2.Lig), Ahmet Çağrı Güney-Kaleci (Alaçatıspor/BAL), Cemal Kaya- Ön Libero (Rams Başaksehir/ U-19), Mustafa Demirel-Orta Saha (Derincespor /TFF 2.Lig), Mücahit Çakır-Stoper (Karaköprü Bld./ TFF 3.Lig),  Emir Ali Demlikoğlu – Kaleci (23 Elâzığ FK/ TFF 3.Lig), Mustafa Emir Akyıldız – Sağbek (FenerbahçeA.Ş / U-19) Kiralık,  Muhammed Mert Dursun- Kanat (Sivasspor/ U-19) Kiralık,  Can Bayırkan-Orta Saha (Eyüpspor/1.Lig) Kiralık, Alpay Eroğlu- Ön Libero (Efeler 09 / TFF 3.Lig), Muhammed Emir Özbilen- Santrafor (Tokat Bld. Plevnespor /TFF 3.Lig),  Anıl Efe Sara- Santrafor (Büyük Saka Mavişimsek/ Yerel Lig), Barkın Yiğit – Sol bek (Rams Başaksehir/ U-19), Seymen Salih Adali- Santrafor (Tuzlaspor A.Ş TFF 1.Lig), Onur Kolay-Ofansif Orta Saha (Kepezspor A.Ş /TFF 3.Lig),  Eray Akar-Kanat (Bodrumspor FK / TFF 1.Lig) Kiralık, Emir Can Çelik- Sol bek (Tokat Belediye Plevnespor/ TFF3.Lig) Emir Sezgin- Stoper (Beylikdüzüspor BAL).

İÇ TRANSFER’DE 6 İSİM TAKIMDA KALDI

Belediye Kütahyaspor iç transferde ise geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan 6 oyuncu ile anlaşma sağladı. Bu isimlerin başında özellikle play-offlar’da yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Taylan Arman oldu. Tecrübeli kaleci takımda kalırken, orta sahanın önemli isimlerinden Arda Keser’de yeniden anlaşma sağlanan bir diğer isim oldu. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık geçiren Berkant Şahin Kök ile de anlaşma sağlanırken, tecrübeli oyuncu Gökhan İravul ve sol bek Serkan Yıldız’da yine anlaşan yapılan isimler arasında yer aldı. Genç oyuncu Deniz Özdemir’de bu sezon yine kadroda yer alıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *