B. KÜTAHYASPOR’UN KALESİ TECRÜBELİ ELDİVEN’E EMANET

183

Belediye Kütahyaspor’un sezon başında yeniden anlaşma sağladığı Kütahyalı tecrübeli eldiven Taylan Arman bu sezon takımın en fazla güvendiği isimler arasında yer alıyor.

Belediye Kütahyaspor yeni sezon hazırlıklarını Kütahya’da sürdürürken yaptığı çalışmalarla yoğun bir dönem geçiriyor. Takımda moraller yerinde görülürken, hemen hemen her antrenmana bir yöneticinin gitmesi ise ayrı bir motivasyon sağlıyor. Yapılan çalışmalarda en fazla dikkatleri üzerine çeken isim ise tecrübeli kaleci Taylan Arman oluyor. Sıkı bir çalışma geçiren ve Kütahyalı kaleci bu sezon takımın birincisi kalecisi olmasının yanı sıra takımın en tecrübeli isimlerinden biri konumunda yer alıyor.

GEÇEN SEZON BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Geçtiğimiz sezon kaleci Serkan Demirol ile birlikte kaleyi koruyan ancak bir dönem yedek kulübesinde kalan tecrübeli kaleci Taylan Arman, ligin son haftalarda ise aldığı formayı bırakmamış ve yaptığı başarılı kurtarışlarla büyük alkış almıştı.

Play-off maçlarında da başarılı bir performans gösteren Taylan Arman, taraftarlarında gönlünde taht kurarak yeni sezonun en önemli isimlerinden biri oldu.

İLK MAÇINDA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Tecrübeli kaleci Kütahyalı Taylan Arman, sezonun ilk hazırlık maçı İnegöl Kafkasspor’a karşı ilk 11’de forma giyerken, yaptığı iki kritik kurtarışla maça etki etmeyi başardı. Görev süresi boyunca kalesinde güven veren ve gole kapatan Taylan Arman, ikinci yarıda ise yerini Çağrı’ya bıraktı.

TARAFTARLAR GÜVENİYOR

Belediye Kütahyaspor’un tecrübeli kaleciye Belediye Kütahyaspor taraftarı ise fazlasıyla güveniyor. Bu sezon kaleyi koruyacak ismin geçen sezon ki başarılı performansını sürdürmesinin yanında takımada yön vermesinin önemli olduğu vurgulanıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *