47. KÜTAHYA FUARI AÇILDI; KÜTAHYA HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

93

47. Kütahya Fuarı açılışı Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kütahya’nın her zaman en iyisine layık olduğuna vurgu yapan Başkan Kahveci “Şehrimizin değerlerini ve potansiyelini ortaya koyacak böyle önemli organizasyonları desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

‘ORGANİZASYONLARI DESTEKLEMEKTEN GURUR DUYUYORUZ’

Coşku ve heyecanla beklenen 47. Kütahya Fuarı açılışı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, fuarın tüm vatandalar için keyif, eğlence ve neşe dolu geçmesini temenni ettiğini belirtti. Başkan Kahveci, Kütahya’nın her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğunu vurgulayarak, “Kütahya Belediyesi olarak, şehrimizin değerlerini ve potansiyelini ortaya koyacak böyle önemli organizasyonları desteklemekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

EYPİO SAHNE ALDI

Fuar alanında bulunan Kütahyalıların keyifli sohbetler eşliğinde, tüm stantları tek tek ziyaret eden Başkan Kahveci, esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Açılış konuşmalarının ardından sahne alan, son yıllarda somut bir çıkış yakalayan Eypio’nun, sevilen parçaları ve sahne performansı vatandaşlardan büyük alkış aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *