‘KÜTAHYA’NIN GELECEĞİ PARLAK’

418

Kütahya’nın geleceğini çok parlak olarak gördüğünü belirten Kütahya OSB Yönetim Kurulu Eski Başkanı İsmet Özotraç, Zafer OSB’nin konum avantajına, Ankara İzmir otobanına yapılacak olan projeye ve havaalanına yakınlığına dikkat çekti.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Eski Başkanı İsmet Özotraç Kütahya sanayisinin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

‘İNŞALLAH BU DÖNEMLERİ

İYİ DEĞERLENDİRMİŞİZDİR’

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında NG Kurucu Başkanı Nafi Güral başkanlığında 22 sene birlikte hizmet etme imkanları olduğunu belirten Özotraç, “Bana, 3 dönem başkan vekilliği, 1 dönem meclis başkanlığı, 1 dönem de yönetim kurulu başkanlığı yapma fırsatı verdiler. İnşallah bu geçtiğimiz dönemleri iyi değerlendirmişizdir. Bu arada da odamızın şahsıma vazifelendirilen Kütahya Organize Sanayi ile 30 Ağustos Organize Sanayisinde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği, Zafer OSB’de yönetim kurulu üyeliği yapma fırsatım oldu. Bu fırsatı bana veren şehrime ve bulunduğum soya teşekkürlerimi sunarım.” Şeklinde konuştu. Özotraç, mesleği eczacılığa ise hala devam ettiğini belirtti.

‘ZAFER OSB’NİN KONUMU BÜYÜK AVANTAJ’

Kütahya OSB’nin 1974 yılında çok zor şartlarda kurulduğunu vurgulayan Özotraç, “Ama hizmet eden birçok bürokratlarımız, valililerimiz, başkanlarımız olmak üzere ciddi gayretleri neticesinde, son dönem büyük gayret sarf eden Tolga Eskioğlu ve yönetiminin gayretleriyle; Kütahya OSB Türkiye’de sayılı hale geldi.” Şeklinde konuştu. Kütahya’nın geleceğini çok parlak olarak gördüğünü vurgulayan Özotraç, “Bilhassa Zafer OSB’nin bulunduğu konum olarak havaalanına yakınlığı, Ankara İzmir otobanına yapılacak olan projeye yakınlığı, limanlara olan yakınlığı ve hızlı trenin de gelmesiyle; Kütahya hem yurtiçi hem de yurtdışı yatırımcıları çekebilecek gayet önemli bir noktada.” Dedi. Kütahya sanayisinin altyapı gücüne de dikkat çeken Özotraç, “Kütahya bence kısa zamanda tabii ki şu anda dünyanın içinde bulunduğu sıkıntıları atlatabilirse ki ümit ediyoruz o zaman Kütahya en kısa zamanda hak ettiği yeri daha iyi bir şekilde bulacaktır.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *