‘DİLBER’ TÜRKÜSÜ İLE KÜTAHYA’YI SALLADI

204

Dillere pelesenk olan Dilber türküsü ile Türk Halk Müziğinin şu anki en popüler isimlerinden biri olan Erkan Soner’in sahne aldığı 47’inci Kütahya Fuarı dolu dolu geçiyor. Kütahya’da çok enerjik harika bir kalabalık ile karşılaştığını belirten Soner, “Her şey Kütahyalılar için.”ifadelerini kullandı.

8 Ağustos tarihinde 47’inci kez kapılarını açan Kütahya Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle dolu dolu geçiyor. Akşam saatlerinde başlayan yoğunluk ile Kütahyalılar, özellikle konserlerin yapıldığı akşamlar fuar alanını hınca hınç dolduruyor. Türk Halk Müziğinin şu anki en popüler isimlerinden biri olan Erkan Soner’in sahne olduğu Pazartesi akşamı da büyük kalabalık yaşandı.

VATANDAŞTAN LUNAPARKA BÜYÜK RAĞBET

Eğlenceli oyuncakların bulunduğu lunapark alanında heyecan dolu eğlenceye katılmak isteyenler bilet noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Yeme içme, alışveriş tezgâhlarının önünde de büyük bir kalabalık yaşandı. Her yaştan büyük küçük vatandaş gönüllerince eğlenirken şehrin ekonomisine de katkı sağlandı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Erkal Soner’in sahneye çıkmasıyla coşku zirve yaptı. “Dilber” isimli türküsüyle büyük ses getiren Soner’in konserine binlerce Kütahyalı katıldı. Sevilen türküler, hep bir ağızdan seslendirildi.

‘HER ŞEY KÜTAHYALILAR İÇİN’

Kütahyalıların karşısında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erkan Soner, “Çok enerjik, harika bir kalabalık var. Bizleri bu enerjiyle bu güzellikle buluşturan herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şey Kütahyalılar için.”ifadelerini kullandı.

Kütahya Fuarı Organizatörlerinden Nuri Belen ise, “Değerli Kütahya halkı hoş geldiniz. Sizleri değerli sanatçılarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz. Elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Gösterdiğiniz ilgiden ve yüksek sayıda katılımızdan dolayı bütün Kütahyalılara teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Bu akşam Türkiye’nin en başarılı müzik guruplarından biri olan Ayna’yı ağırlayacak 47’inci Kütahya Fuarı, 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *