ÇAMLICASPOR PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

158

Kütahya Çamlıcaspor Futbol Okulu, Çamlıca’da düzenlenen piknik ile yeni sezon öncesi moral depoladı. Çeşitli oyunlar oynandığı, doğa yürüyüşünün düzenlendiği organizasyonda takımdaki dostluk ortamı da pekişti.

Kütahya Çamlıcaspor Futbol Okulu, piknik organizasyonunda bir araya geldi. Futbolcular ve teknik ekibin katıldığı piknik Çamlıca’da düzenlendi.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Ligin stresinin atıldığı piknikte yeni sezon hazırlıklarına keyifli bir ara verilmiş oldu. Yeni sezon öncesi moral depolayan futbolcular ve teknik ekip gönüllerince eğlendi. Takımdaki birlik beraberliğin pekiştirildiği piknikte çuval yarışı ve çeşitli oyunlar oynandı. Doğa yürüyüşü de yapan Kütahya Çamlıcaspor Futbol Okulu, açık havada güneşin tadını çıkardı.

Kulüp Antrenörlerinden Ekrem Solak, futbolcuların morallerini yüksek tutmak için bu tür organizasyonların taşıdığı öneme dikkat çekti. Futbolcular arasındaki dostluğun bu sayede pekiştiğini belirten Solak, yeşil sahalardaki dostluğun son düdük çaldıktan sonra da devam etmesinin takıma olumlu katkıları olduğunu belirtti.

‘YENİ SEZON ÖNCESİ MORAL DEPOLADIK’

Pikniğin takımdaki birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir fırsat olduğunu ifade eden Kulüp başkanı Hasan Okçu, Kütahya Çamlıcaspor sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da futbolcuların moral motivasyonunu artıracak organizasyonlarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi moral depoladık. Bu sezon yeni başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz.”ifadelerini kullandı. 

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *