SPOR YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

162

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İl Başkanı Mustafa Önsay, Gençlik Spor İl Müdürü Turan Yavuz ile Yoncalı Mahallesindeki çim saha tesislerinde, TOKİ Spor Kompleksi’ndeki 1000 kişilik spor salonunda, Okçuluk ve Yüzme havuzu tesislerinde, Zafertepe Mahallesinde inşaatı devam eden 250 kişilik spor salondaki son durumu inceledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, İl Başkanı Mustafa Önsay, Gençlik Spor İl Müdürü Turan Yavuz ile birlikte Kütahya’da devam eden spor yatırımlarını inceledi.

İlk olarak Yoncalı Mahallesindeki çim saha tesislerinde incelemelerde bulunuldu. AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, gençler için hep daha iyisi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

‘SPOR AKTİVİTELERİNİN DAHA

İYİ YAPILABİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

İnşaatı devam eden TOKİ Spor Kompleksi’ndeki 1000 kişilik spor salonunu, Okçuluk ve Yüzme havuzu tesislerini de inceleyen heyet yetkililerden bilgi aldı. Vekil Bayırcı, “Gençlerin daha kaliteli bir zaman geçirmesi ve spor aktivitelerini daha iyi yapabilmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Son olarak Zafertepe Mahallesinde inşaatı devam eden 250 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunuldu. Vekil Bayırcı inceleme sonunda, “Bu gibi birçok spor tesislerimizi gençlerimize kazandırmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *