ANTİK KENTLERE VEKİL ERBAŞ’DAN YAKIN TAKİP ‘TARİHİ ORTAYA ÇIKARIYORLAR’

196

Tavşanlı Höyük ve Aizanoi Antik Kent’te kazı ekibi ile bir araya gelip çalışmaları hakkında bilgi alan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, tarihin gizli kalmış yanlarını gün yüzüne çıkartmak için gece gündüz çalışan ekiplere başarı dileklerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Tavşanlı Höyük kazı alanında ve Aizanoi Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

8 bin yıllık geçmişi ile Kütahya’nın en eski yerleşmesi Tavşanlı Höyük kazı alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Ahmet Erbaş, “Tarihin gizli kalmış yanlarını gün yüzüne çıkartmak için ekibi ile birlikte gece gündüz çalışan Erkan Fidan hocamıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Çavdarhisar ilçesinde bulunan ve tarihi MÖ 4000 yılına dayanan Aizanoi Antik Kenti’ni, belediye başkanları ve il belediye encümen üyeleri ile birlikte ziyaret eden Vekil Erbaş, kazı ekibi ile bir araya geldi. Vekil Erbaş, Aizanoi’deki gizli kalmış tarihi gün yüzüne çıkarmak için çalışmalarını sürdüren kazı ekibine ve kendilerini misafir eden Çavdarhisar Belediyesi’ne teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *