KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ERBAŞ’TAN TAYİNİ ÇIKAN MÜDÜRE ÖVGÜ DOLU SÖZLER ‘UYUŞTURUCUNUN KÖKÜNÜ KAZIDI’

89

Uyuşturucu ile mücadelede Kütahya Emniyet Müdürlüğünün yakaladığı başarıya dikkat çeken MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ankara’ya tayini çıkan Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı hakkında “Kütahya’da adeta uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası oldu. Kütahya uyuşturucuda mücadelede ilk üç ilden birisidir.”dedi.

91. Geleneksel Simav Turizm ve Ticaret Panayırının açılışında konuşan İçişleri Komisyonu Başkan Vekili ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya tayini çıkan Kütahya Emniyet Müdürü Hakan Sıralı hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

‘KÜTAHYA TÜRKİYE’DE İLK ÜÇTE’

Emniyetinin son dönemde büyük başarılara imza attığını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Erbaş  ; “Gençliğimizin belası olan uyuşturucuya karşı mücadelede ilimiz Kütahya, Türkiye’de ilk üç sırada yer almaktadır. Son dönemde yapılan nokta operasyonlarla uyuşturucu ilimizde bitme noktasına gelmiştir. Kütahya Valiliğimiz, Emniyet Güçlerimiz ve adli görevlilerin uyumlu çalışması bu büyük başarıyı getirmiştir. Özellikle son üç yılda asayiş olayları azalmış ve en önemlisi narkotik suçlar bitme noktasına gelmiştir.Kütahya’da görev yaptığı üç yıllık dönemde emniyet müdürümüz Hakan Sıralı Kütahya’ya önemli hizmet etmiştir. Bugün itibari ile de Ankara’da merkezde görevlendirilmiştir. Kendisine Allah razı olsun diyorum. ” İfadelerini kullandı.

‘ÇITA DAHA DA YÜKSELECEK’

Gidenin ardından teşekkür etmenin, başarılarını met etmenin önemli bir insanlık belirtisi olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erbaş, “Gelen müdürümüzün de daha yaşanabilir şehir adına bu çıtayı yükselteceğinden şüphemiz yoktur. Hakan müdürümüzde ülkemize daha güzel görevlerlerle hizmet edeceğinden şüphemiz yoktur. Burada siz değerli Simav halkına hitap ediyorum. Burada birçoğumuz farklı siyasi görüşe sahip de olabiliriz. Ancak hepimizin tek derdi, tek düşüncesi Simav’dır. Kütahya’dır. Vatanımız Türkiye’dir. Bu vatana hizmet etmektir.”açıklaması yaptı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *