MAVİ ŞİMŞEKLER KAZANMAYI BİLDİ

216

Afyonkarahisar kampındaki ikinci, sezon arasındaki dördüncü hazırlık maçında çıkan Belediye Kütahyaspor, Kırıkkalegücü FK karşısında Seymen Salih Adalı, Şemsettin Ender Kılıç ve Alper Yerli’nin golleriyle 3-2 galip geldi.

TFF 3.Lig 1.Grupta şampiyonluk için mücadele edecek Belediye Kütahyaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar kampındaki ikinci, sezon arasındaki dördüncü hazırlık maçına çıktı.

Kırıkkalegücü FK ile oynanan maça Belediye Kütahyaspor, Taylan Arman, Mustafa Emir Akyıldız, Serkan Yıldız, Şemsettin Ender Kılıç, Mücahit Çakır, Arda Keser, Cemal Kaya, Onur Kolay, Gökay Eser, Muhammet Mert Dursun ve Seymen Salih Adalı ilk 11’i ile çıktı.

GOL PLAKA KODU İLE GELDİ

Kırıkkalegücü’nün ilk golü bulduğu karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Mert Dursun’un sol kanattan taşıdığı top Seymen Salih Adalı’nın vuruşu ile ağları buldu. Maçın 43’üncü dakikasında mavi lacivertliler, Gökay Eser’in kullandığı duran topta Şemsettin Ender Kılıç’ın attığı golle 2-1 öne geçildi.

İlk yarının 2-1 tamamlanmasının ardından Teknik Direktör Hakan Şapçı, diğer hazırlık maçlarında yaptığı gibi değişikliklere gitti.

Maçın 75’inci dakikasında Kırıkkalegücü FK’nın golü ile skor 2-2 ile yeniden beraberliğe taşındı. 81’inci dakikada İbrahim Zeytin’in direkten dönen topunu kafa ile tamamlayan Alper Yerli maçın skorunu belirleyen golü attı.

2 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNANACAK

Kırıkkalegücü FK karşısında oynadığı futbol ve kazanmayı bilen yapısı ile Belediye Kütahyaspor taraftarının yüzünü güldürdü. Takım Afyonkarahisar kampında yarın ve 23 Ağustos tarihlerinde iki hazırlık maçı daha oynayacak.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *