KATILIM ŞERİTLERİ 3 AYDA TAMAMLANDI

207

Kütahya Çevre Yolu Katılım Şeridi Projesi 3 aylık kısa bir sürede tamamlanmasıyla yaşanan sıkıntının bertaraf edildiğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, “Çevre yolu proje ihalesi yakın zamanda gündeme gelecek. Çevre yolumuzu da hayata geçirip Kütahya’mızdaki trafik sorununu kökten çözme gayretindeyiz.” Şeklinde konuştu.

Katılım şeritlerinin olmaması sebebiyle sık sık trafik kazasının yaşandığı Sera Kavşağında köprü genişletme çalışmaları tamamlandı. Kütahya Çevre Yolu Katılım Şeridi Projesi 3 aylık kısa bir sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Sevgili Kütahyalılar güzel bir işin daha sonuna geldik. 1 yıl önce gündemimize aldığımız karayolları bölge müdürlüğü, genel müdürlüğü, bakanlık nezdinde takibini yaptığımız ve proje ihalesine çıktıktan sonra inşaat ihalesini mart ayında gerçekleştirdik. 3 ay içerisinde Kütahyalılara hiçbir şekilde zorluk yaşatmadan güzel bir işi kazasız belasız tamamladık.” İfadelerini kullandı.

KÜTAHYALILARIN ŞİKAYETİ VARDI

Çalışmanın yapıldığı noktada yıllardır Kütahyalıların önemli bir şikâyeti bulunduğunu vurgulayan Önsay, “Katılım şeritlerinin olmaması sebebiyle trafiğin tıkanması kazaların meydana gelmesi şehrimize yakışmıyordu.”dedi. Milletvekilleri ve teşkilatın gayretleri ile işi kısa zamanda tamamladıklarını ifade eden Önsay, bundan sonra da Kütahya’yı daha ileri taşımak için vekillerle birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Çevre yolu ile ilgili yakın bir zamanda Kütahyalılara müjde vermek istediklerini dile getiren Önsay, sürecin başlaması ile trafik noktasında en azından merkezi hükümet adına yapılabilecek her şeyi gerçekleştirmiş olacaklarının altını çizdi.

‘SIKINTI BERTARAF EDİLDİ’

Mayıs ayı içinde başlanan Kütahya girişindeki köprülü kavşağa yapılan ek katılma şeritlerinin tamamlanmış durumda olduğunu ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, kavşağa gerek Tavşanlı tarafından geliş noktasında, gerek Afyon tarafından geliş noktasında daha önce yaşanan sıkıntının şu anda bertaraf edilmiş durumda olduğunu belirtti. Kütahya’ya, Kütahyalılara daha rahat daha müreffeh bir hayat sunabilmek gayretinde olduklarına dikkat çeken Bayırcı, bundan sonrada Kütahya’nın her problemi ile ilgili devreye gireceklerini açıkladı.

‘ÇEVRE YOLU İLE SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ’

Kütahya olarak çevre yolu hakkında da bir beklentileri olduğunu belirten Bayırcı, “Karayolları nezdinden girişimlerimiz, süreç devam ediyor yakın zamanda proje ihalesi gündeme gelecek. Çevre yolumuzu da hayata geçirip Kütahya’mızdaki trafik yoğunluğunu trafik sorununu kökten çözme gayretindeyiz.” Şeklinde konuştu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *