OSB AKADEMİ’DE MUTLULUK SEMİNERİ: “ŞU DÜNYADAKİ EN MUTLU KİŞİ” MUTLULUĞUN SIRRINI ANLATTI

182

Kütahya OSB Akademide düzenlenen Şu Dünyadaki En Mutlu Kişi” başlıklı seminerde mutluluğun sırları, iş ve özel hayat dengesinin önemi gibi konular ele alındı

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nin eğitim akademisi olan OSB Akademi, önemli bir seminere ev sahipliği yaptı. Konuşmacı Beyhan Çevikkan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Şu Dünyadaki En Mutlu Kişi” başlıklı seminer, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları ve çalışanları tarafından büyük ilgi gördü.

Seminerde, mutluluğun sırları, iş ve özel hayat dengesinin önemi gibi konular ele alındı. Beyhan Çevikkan, katılımcılara hayatta anlam bulma ve pozitif bakış açısının nasıl kazanılacağı konusunda ilham verici bilgiler sundu. Katılımcılar, seminer boyunca aktif olarak sorular sorarak ve deneyimlerini paylaşarak etkinliğe katkı sağladılar.

OLUMLU DÖNÜŞLER ALINDI

Katılımcılar, seminer sonrası mutluluk ve motivasyon dolu geri dönüşler yaparken, bu tür etkinliklerin sanayi bölgesinde çalışanlar için oldukça faydalı olduğunu belirttiler.

OSB Akademi, sanayi bölgesindeki çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunacak benzer etkinliklerle eğitim faaliyetlerine devam etmeye devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *